Σάββατο 27 Μαΐου 2017

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ!

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η οποία προσφέρει νέες βάσεις σε ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, η κυβέρνηση που προσκάλεσε την ιμπεριαλιστική λυκοσυμμαχία στο Αιγαίο, ενώ αυτή στηρίζει τις τουρκικές διεκδικήσεις σε βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας,

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που δίνει γη και ύδωρ στις ΗΠΑ και στο ΝΑΤΟ με τον γνωστό ρόλο σε σχέση με την δικτατορία 1967 – 74 και την υπόθεση της Κύπρου, διά του υπουργού της για την άμυνα, προσκάλεσε και την Χρυσή Αυγή στην τελετή για τον επαναπατρισμό των λειψάνων 16 πεσόντων στην Κύπρο το 1974!

Αποτελεί βάναυση προσβολή των νεκρών η πρόσκληση από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ των υμνητών της χούντας 1967 – 74 που ευθύνεται για το προδοτικό πραξικόπημα στην Κύπρο και που με τη σειρά του, οδήγησε στην εισβολή και κατοχή μεγάλου τμήματος της μεγαλονήσου!

Η πρόσκληση της Χρυσής Αυγής στη συγκεκριμένη ειδικής βαρύτητας τελετή είναι απαράδεκτη επιπλέον και για τα μηνύματα που στέλνει η κυβέρνηση προς το στρατιωτικό προσωπικό, με την πρακτική της αυτή! Η παρουσία εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής γενικότερα σε τελετές της πολιτείας και ειδικότερα σε αυτές των Ενόπλων Δυνάμεων προκαλεί το δημοκρατικό αίσθημα του λαού!

Καλούμε τα στρατευμένα παιδιά μας και τους συναδέλφους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων ασφαλείας να καταδικάσουν το βαρύτατο αυτό ατόπημα της κυβέρνησης προς τους πεσόντες, καθώς και να απομονώνουν το ναζιστικό εγκληματικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, σε κάθε περίσταση που παρουσιάζεται!


ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ (ΚΕΘΑ)
Ζαλόγγου 7, Αθήνα 10678

Δεν υπάρχουν σχόλια: