Κυριακή 28 Μαΐου 2017

ΙΤΕΑ : TO EIΔΑΜΕ ΣΤΟ FACEBOOK

Το πιο κάτω κείμενο το είδαμε στο Facebook  χρήστη από Ιτέα.
Το αφήνουμε στην κρίση σας

''Να ξεκαθαρίσω κατι για τον πατριώτη μου Δεσφινιωτη Παπαδημο. Για τον πλεον φαυλεπιφαυλο κ σκυβαλο νεοταξιτη εαν έχανε την ζωη του θα ελεγα σιγουρα ενα "θεος συγχωρεστον" επειδη ο νεκρος εναποτίθενται στα χερια του πλαστη του αλλα τωρα που ειναι εν ζωη παραμένει ο διακαής πόθος κ στοχος αυτό το απόβρασμα της ΝΤΠ να καθίσει στο σκαμνί μαζι με τα αλλα απορριμματα της κοινωνίας ΓΑΠΟΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚΟΥΒΕΛΗΔΕΣ για,τα εγκλήματα τους...
Σιγα μην κλάψουμε κιολας...''


.«Δηλητήριο, χολή, φαρμάκι» και πάνω από όλα μίσος για τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, με αφορμή το τρομοκρατικό χτύπημα.
.Ενας μόνο ανάμεσα σε εκατομμύρια παρόμοιους που σπρώχνουν την χώρα προς την καταστροφή και την εξαφάνιση, μία μοίρα που φοβάμαι ότι θα είναι πολύ δύσκολο να αποφύγουμε.

ΟΜΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙ΄ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ 


2 σχόλια:

vima iteas είπε...

Το δημοσίευμα μας το επεσήμανε και το απέστειλε αναγνώστης

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπαδήμος αντιπροσωπεύει την Ελλάδα της προσπάθειας και της επιτυχίας. Καμία σχέση με τους άχρηστους που δεν έχουν κάνει τίποτα στη ζωή τους και η μόνη τους ικανοποίηση είναι να χύνουν χολή στους επιτυχημένους κι αυτούς, που αποδεδειγμένα πάλεψαν για την Πατρίδα τους. Απομονώστε τους κομπλεξικούς του Facebook.