Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

ΨΕΥΤΗΣ (ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ)... ΠΩ ΠΩ ΚΑΚΙΑ

- Ο Παπανδρέου δεν ανετράπη. Έπεσε θύμα της επιλογής του, να ζητήσει δημοψήφισμα…
- Βουλευτές του περιβάλλοντος Παπανδρέου, που αρνήθηκαν να ψηφίσουν το μνημόνιο, διαπρέπουν σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ…

Ο γνωστός Βαγγέλης. Με το αγιάτρευτο μίσος για τον Παπανδρέου και το υπερτροφικό «εγώ» του. Γι’ άλλη μια φορά έδωσε («Αυτοψία» - ALPHA) την…
δική του ερμηνεία, για τα γεγονότα μας οδήγησαν στο πρώτο μνημόνιο και την ανατροπή Παπανδρέου.

Βεβαίως, απέρριψε τα περί ανατροπής, λέγοντας στον Αντώνη Σρόιτερ πως ο Παπανδρέου έκανε στις Κάννες τους Ευρωπαίους ηγέτες να θυμόσουν πολύ μαζί του, γιατί τους αιφνιδίασε, ζητώντας ξαφνικά δημοψήφισμα. Κι αυτό ήταν μοιραίο, για την παραμονή του στην πρωθυπουργία.
Δεν είπε βέβαια λέξη, για τον ρόλο τον δικό του. Για τις συνωμοτικές κινήσεις που έκανε, την ώρα που επέστρεφαν από τις Κάννες κι ο πρωθυπουργός κοιμόταν στο αεροπλάνο.
Η κυβέρνηση Παπαδήμου ήταν έργο Παπανδρέου, είπε, ενώ διαστρέβλωσε τα γεγονότα,

σχετικά με την πρόταση Παπανδρέου για συγκυβέρνηση με την ΝΔ , κατά την συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά. Δεν παρέλειψε βεβαίως, να εξυμνήσει εαυτόν, από την στιγμή που ανέλαβε το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας.
Δυο φορές κατά την διάρκεια της συνέντευξης, είπε πως βουλευτές του περιβάλλοντος Παπανδρέου διαπρέπουν σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ για τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό, ανέφερε ότι είχε μεν καλές προθέσεις, δεν ήθελε να βλάψει την χώρα, αλλά ο καθένας κρίνεται (πω πω κακία) εκ του αποτελέσματος… 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ..ΟΠΟΤΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ???
ΕΣΕΙΣ... ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ ΤΙ ΛΕΤΕ???

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 03:39:00 μ.μ.
Γκελεσταθικό απόβρασμα βλεπω οτι ο Τσιπρας κυβερνά, αλλά το ΠΑΣΟΚ φοβάσαι

Ανώνυμος είπε...

Ο Βενιζέλος είπε αλήθειες. Τον Γιωργάκη τον έριξαν οι δικοί του πολιτικοί νάνοι που μας κυβέρνησαν.- Το ΠΑ.ΣΟ.Κ θα συνέλθει όταν καταλάβει ότι ο ΓΑΠ είναι βαρίδι. Δεν είναι τυχαίο ότι η κυβέρνησή του στις δημοσκοπήσεις θεωρείται η χειρότερη.Χειρότερη ακόμα και από τη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.