Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ

Για δημιουργία νέας διαπλοκής κατηγορεί την κυβέρνηση και προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή συνέντευξη του Ιβάν Σαββίδη, κλιμακώνοντας τον πόλεμο με τον επιχειρηματία και μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ.


Ο κ. Σαββίδης έχει βρεθεί στο στόχαστρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την Παρασκευή με αφορμή την τροπολογία για τα πρόστιμα σε βάρος εταιρειών του δημοσίου που έχουν περάσει σε χέρια ιδιωτών και η οποία αφορούσε και τη ΣΕΚΑΠ.
Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ  σε συνέντευξη του στο Πρώτο Θέμα σήμερα, τάχθηκε στο πλευρό του πρωθυπουργού συμβουλεύοντας τους πολίτες: "Να κρατηθείτε από τον Τσίπρα. Είναι προϋπόθεση επιτυχίας του μέλλοντος", ενώ μάλιστα τον παραλλήλισε με το Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Το κυριότερο όμως ήταν πως υποστήριξε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δε θα γίνει πρωθυπουργός. Δήλωσε επίσης ότι σύντομα θα αποκτήσει ένα από τα κεντρικά τηλεοπτικά κανάλια της χώρας και δηλώνει ενδιαφέρον τόσο για τον Πήγασο όσο και για τον ΔΟΛ.

"Η συνέντευξη του κ. Σαββίδη είναι αποκαλυπτική της διαπλοκής που επεκτείνεται με προκλητικό τρόπο,

με ευθύνη της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου. Δεν είναι στοιχείο Δημοκρατίας, διαφάνειας και δικαιοσύνης οι σκανδαλώδεις χαριστικές τροπολογίες στη Βουλή. Δεν είναι δείγμα πλουραλισμού, τα τηλεοπτικά κανάλια με στελέχη των ΑΝΕΛ, αυτών που ομολογούσαν ότι είναι “λαγοί” στον ακυρωμένο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών. Το μέλλον της χώρας θα το αποφασίσει ο ελληνικός λαός και όχι οι διαπλεκόμενοι ολιγάρχες. Ας μην προκαλούν την αξιοπρέπεια και τη δημοκρατική συνείδηση των Ελλήνων", αναφέρει σε ανακοίνωση της απαντώντας στη συνέντευξη του επιχειρηματία η ΝΔ, δείχνοντας ότι ο πόλεμος αυτός δεν έχει τελειώσει, αντίθετα τώρα ξεκινά για τα καλά.

Επίθεση στον κ.Σαββίδη και στον κ.Τσίπρα εξαπέλυσε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος με μία ανακοίνωση σε υψηλούς τόνους, που άφηνε αιχμές και για τον υπουργό Οικονομικών και γνωστό οπαδό του ΠΑΟΚ Ευκλείδη Τσακαλώτο:
"Η διαπλοκή στην αποθέωσή της! Τέτοια ξετσιπωσιά δεν έχει προηγούμενο! Ο Α. Τσίπρας ήρθε προχθές στη Βουλή για να υπερασπιστεί την (ν)τροπολογία υπέρ του Σαββίδη και ο επιχειρηματίας τον χειροκροτεί σήμερα δημόσια και με τα δυο τα χέρια. Η συνέντευξη του Ιβάν Σαββίδη στο “Πρώτο Θέμα” και η απροκάλυπτη υποστήριξή του στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού δεν αφήνει περιθώρια για καμία αμφιβολία: Οι άνθρωποι τα χουν κάνει πλακάκια και μας το λένε χωρίς ίχνος ντροπής. Τέτοια πράγματα δεν ξανάγιναν στην πολιτική ζωή του τόπου.
Το μόνο που απομένει είναι να έρχονται στη Βουλή με φανέλες "Σαββίδης", να του φτιάξουν και ένα θεωρείο-σουίτα για να παρακολουθεί τις συνεδριάσεις και να κάθεται πλάι του και ο κ. Τσακαλώτος με κασκόλ."

Δεν υπάρχουν σχόλια: