Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΌΤΑΝ Ο ΠΥΡΡΟΣ «ΞΕΓΥΜΝΩΝΕ» ΤΗ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ! Η ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΙΧΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑ (ΦΩΤΟ)

Με αφορμή το ντροπιαστικό περιστατικό στη Βουλή με την πρωτοφανή τραμπούκικη επίθεση και χειροδικία του υπόδικου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Νίκο Δένδια, αξίζει να ανατρέξει κανείς σε ένα παλιότερο αντίστοιχο περιστατικό στη Βουλή με πρωταγωνιστές τότε τους Μίχο- Τατσόπουλο και Πύρρο Δήμα.
Ήταν στις 4 Ιουνίου του 2014, όταν στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την διάρκεια της συζήτησης για την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ο Νίκος Μίχος του φασιστικού μορφώματος έβριζε χυδαία τον ανεξάρτητο βουλευτή Πέτρο Τατσόπουλου, ενώ έφτασε στο σημείο να κινηθεί απειλητικά εναντίον του, με τον τότε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πύρρο Δήμα να ανακόπτει την πορεία του!

«Αδερφάρες», «πο@@δες», «βολεύεστε μόνο με καρότα», «καραγκιόζηδες», «αλήτες», «ξεφτιλισμένοι», φώναζαν οι τραμπούκοι χρυσαυγίτες και κάποια στιγμή ο Νίκος Μίχος σηκώθηκε από το έδρανό του και κατευθύνθηκε απειλητικά προς τον Πέτρο Τατσόπουλο,

Τότε σηκώθηκε  ο Πύρρος Δήμας και του ζήτησε να κάνει πίσω. «Κάνε πίσω τώρα! Μην τολμήσεις άλλο βήμα» ακούστηκε να του λέει.
Ο Μίχος κοντοστάθηκε, συνεχίζοντας να βρίζει έως ότου τον τράβηξε από το χέρι ο  Ηλίας Κασιδιάρης.
Μάλιστα, μιλώντας για το περιστατικό ο Πέτρος Τατσόπουλος είχε δηλώσει: «Τον Πύρρο Δήμα τον σέβομαι και τον αγαπώ πολύ. Και τον ευχαριστώ για την παρέμβασή του. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα είχα φάει ξύλο».

Με δήλωσή του αλλά και ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Πύρρος Δήμας είχε πάρει θέση αναφορικά με το επεισόδιο που είχε με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής τότε, λέγοντας:


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έπρεπε μωρή Αλίκη Κασιδιάραινα να περνούσε ο Πύρρος από μπροστά σου,ακόμα το στρινγκ θα μάζευες..