Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΦΩΚΙΔΑΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνεδρίαση με την Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ Φώφη Γεννηματά και τους Γραμματείς και Αναπληρωτές Γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Μαΐου, για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τις επιπτώσεις από το 4ο μνημόνιο και την πορεία προς το Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του ΠΑ.ΣΟ.Κ
Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση των Γραμματέων και Αναπληρωτών Γραμματέων  των Νομαρχιακών Επιτροπών από όλη την Ελλάδα, με την Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ  Φώφη Γεννηματά.
Τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ  Φωκίδας,
εκπροσώπησαν ο Γραμματέας Χρήστος Τσαμαντάνης και ο Αναπληρωτής Γραμματέας Κώστας Αντωνόπουλος
Η Πρόεδρος ενημέρωσε λεπτομερώς τα στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις εντός και εκτός Ελλάδος.
Τα Εθνικά μας Θέματα διανύουν μια ιδιαίτερα κρίσιμη φάση. Σε σχέση με τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις τονίστηκε ότι θέλουμε μια Τουρκία, δημοκρατική, σταθερή, Ευρωπαϊκή. Χωρίς αυταρχισμούς και καταπιεστικές αντιδημοκρατικές πρακτικές, αντίθετες στις Ευρωπαϊκές αξίες, στο κράτος δικαίου, στο διεθνές δίκαιο.  Οι τελευταίες εξελίξεις μετά το δημοψήφισμα προκαλούν βαθύτατη ανησυχία.
Η Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ ζήτησε στην πρόσφατη Σύνοδο των ηγετών των Σοσιαλιστικών Κομμάτων, να ασκηθεί η μέγιστη δυνατή επιρροή για την επαναφορά της Τουρκίας στην δημοκρατική τάξη και το σεβασμό των διεθνών συνθηκών.
Για την  «Β΄ Αξιολόγηση» και την δέσμευση της χώρας από την  κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ σε ένα ουσιαστικά 4ο Μνημόνιο, χωρίς νομιμοποίηση. Μνημόνιο διαρκές και μάλιστα χωρίς χρηματοδότηση, χωρίς μέτρα για το χρέος, και με αποδοχή δυσβάσταχτων στόχων για υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα (3,5% του ΑΕΠ ) για πολλά χρόνια. Νέα μέτρα και δεσμεύσεις που υπονομεύουν την προοπτική εξόδου της χώρας από την κρίση και την καταδικάζουν στο δίλημμα «Grexit ή διαρκή λιτότητα».
Ζήτησε να κατατεθεί άμεσα στην Βουλή, το σύνολο των δεσμεύσεων της Κυβέρνησης Τσίπρα /Καμμένου και το σύνολο των κειμένων συμφωνίας που έχει αναλάβει η Κυβέρνηση και τώρα και για το μέλλον. Και αυτό γιατί κανείς πια δεν έχει εμπιστοσύνη σε όσα δηλώνουν ο κ Τσίπρας και οι Υπουργοί του, για να  αποκαλυφθεί η αλήθεια και να μάθει ο Ελληνικός λαός το μέγεθος της εξαπάτησης και το βάρος των δεσμεύσεων. Να μάθει ότι  οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δεν καταστρέφουν μόνο το παρόν, έχουν υποθηκεύσει και το μέλλον.
Στο τέλος Ιουνίου του 2017 θα πραγματοποιηθεί το Πολιτικό – Προγραμματικό Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Το Συνέδριο θα αποτυπώσει το πολιτικό μας στίγμα, και τη νέα στρατηγική μας για την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου, όπως ζητούν από εμάς οι πολίτες.
Το Συνέδριο θα επεξεργασθεί το Πρόγραμμα Ελλάδα για την ανάπτυξη, την απασχόληση, την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και την εναλλακτική διακυβέρνηση της χώρας.
Είναι Συνέδριο ανοιχτό σε όλα τα κόμματα, τους φορείς και τα στελέχη του ευρύτερου κεντροαριστερού χώρου. Είναι ευπρόσδεκτοι να καταθέσουν τις απόψεις τους και να συνδιαμορφώσουμε τις αποφάσεις μας.
Το Φθινόπωρο του 2017 θα πραγματοποιηθεί το Έκτακτο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Το Συνέδριο θα αποφασίσει τα επόμενα βήματα προς τον ενιαίο φορέα της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης, σύμφωνα και με  την πρωτοβουλία που ανέλαβε η Πρόεδρος τον Ιανουάριο του 2016 και περιλαμβάνει:
  • Την Εκλογή του Επικεφαλής του ενιαίου φορέα από τη βάση,
  • Την εκλογή οργάνων
Το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ θα εκλέξει και νέα Κεντρική Πολιτική Επιτροπή, η οποία θα αντιστοιχεί στην ενισχυμένη κοινωνική και πολιτική δυναμική του.
Γραφείο Τύπου

Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Φωκίδας

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΦΩΦΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Γκελεσταθικό απόβρασμα σίχαμα συνεχίζεις.
Σου έχουν γ@μ@@@η τη μάνα μάλλον οι πασοκζιδες

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΟΥΦΗΔΕΣ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ !!!
ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΞΑΜΟΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

TΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΑΞΕΙ.
ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΚΤΟΥΜΕΝΟΙ.....
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΜΑΣΑ.

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Το «χτικιό» της Ελλάδας εξακολουθούν να είναι οι δεξιοί παρόλα αυτά που τραβάμε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΑΛΑΤΕ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ.
1. *Αλήθεια, ποιος θυμάται την Ελλάδα πριν τον Ανδρέα;
Την Ελλάδα των φακελωμένων, την Ελλάδα των πολιτών δεύτερης και τρίτης κατηγορίας που δεν είχαν ούτε καν το συνταγματικό δικαίωμα να ονειρευτούν μια καλύτερη ζωή; Την Ελλάδα των στρατιωτικών, της αστυνομοκρατίας, των «κοινωνικών φρονημάτων»;
*Την Ελλάδα που οι ήρωες της Εθνικής Αντίστασης θεωρούνταν μιάσματα και ήταν αποκλεισμένοι – και οι ίδιοι και οι οικογένειές τους- από κάθε δυνατότητα κι από οποιοδήποτε μέλλον (και τους οποίους μόνο ο Αντρέας φρόντισε να αποκαταστήσει υλικά και ηθικά); Την Ελλάδα των ξερονησιών, των εξοριών , των βασανισμένων της χούντας;
‘’Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ’’
*Αλήθεια, ποιος κανονικός άνθρωπος θυμάται την όχι και τόσο μακρινή εκείνη εποχή της χουντοκρατίας, του δεξιού παρακράτους, της ελεεινολογίας ενάντια σε κάθε προοδευτικό – δημοκρατικό πολίτη; Ποιος θυμάται την πριν από τον Αντρέα Ελλάδα των αποκλεισμένων Ελλήνων, των εξαθλιωμένων αγροτών, των ανθρώπων που έζησαν στα ξερονήσια μια ζωή, τους εκατοντάδες χιλιάδες φυλακισμένων και πολλαπλώς κακοποιημένων πολιτών που παράδερναν δίχως να έχουν – στην κυριολεξία – στον ήλιο μοίρα;
‘’Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ’’
*Ποιος θυμάται το κράτος της Δεξιάς – ή καλύτερα ποιος ξέχασε τι σημαίνει Δεξιά στην Ελλάδα; Αλήθεια, τι μεσολάβησε και λησμονήθηκε τόσο εύκολα η επάρατος Δεξιά και πώς πρόλαβε να συσσωρευτεί τόσο μίσος εναντίον του Αντρέα; Ποιοι φρόντισαν άραγε;
Μήπως ήρθε η ώρα να ξανασκεφτούμε αυτά που ζήσαμε ως αυτόπτες μάρτυρες και να αφήσουμε τις εμβριθείς οικονομικοπιστωτικές αναλύσεις από το κάθε κουτορνίθι στο όποιο ο Αντρέας έδωσε τη δυνατότητα να σπουδάσει απρόσκοπτα (δίχως να ανήκει σε τζάκι) για να του ζητάει σήμερα τον ιστορικό λογαριασμό σε αριθμούς;
’Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ’’
*Ποιος δεν θυμάται ότι ο Α. Παπανδρέου καθάρισε την πιο αγιάτρευτη πληγή που μάτωνε αυτό τον τόπο, μισόν αιώνα και βάλε, τον Εμφύλιο; Ποιος δεν πήρε χαμπάρι ότι ο Αντρέας έβαλε τέλος στην παλιά Ελλάδα των χονδροειδών πολιτικών και κοινωνικών διακρίσεων, την Ελλάδα της αβυσσαλέας κοινωνικής αδικίας που χώριζε τους Έλληνες, μια Ελλάδα στοιχειωμένη από τα ανεκπλήρωτα οράματα γενιών και γενιών που βρήκαν την πανηγυρική τους δικαίωση; Ποιος διαθέτει το πολιτικό και ηθικό μέγεθος να αρνηθεί ευθέως και ανερυθριάστως αυτή την πρωτοφανή πολιτική αλλαγή;

Ανώνυμος είπε...

για αυτο μισουν θανασιμα τον Ανδρεα, τους χαλασε το παρακρατος τους

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ Ο ΑΚΗΣ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΞΕΣΚΟΝΙΣΑΝΕ ΤΟ ΚΕΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ...
ΑΝΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΝΑ ΦΥΛΙΣΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΣΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΗ ΖΕΙΣ..ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Mαθετε ορφανά μαντρόσκυλα του Γκελασταθη ότι τον Τσοχατζοπουλο το Πασοκ και ο Παπανδρεου τον έκλεισε φυλακή.
Ο μπουχεσας ο Καραμανλης οχι μόνο δεν τον πείραξε αλλά πήγαινε μαζί του στα μπουζουκια

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΧΙΟ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ...
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΑΡΧΙΠΡΑΣΙΝΟΣΚΟΥΦΗΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΠΗΓΑΝ Ή ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ, ΑΛΛΟΙ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ.. ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΙΝΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΩΦΗ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΤΑ..ΕΝΣΗΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ !!!
Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ.. ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ...ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ, ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ, ΗΤΑΝ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ, ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΒΡΕΦΟΣ !!!! ΓΕΙΑΣΑΝ ΤΟΥ ΜΑΓΚΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΔ - 50+ ΣΚΑΝΔΑΛΑ

Παπαγεωργόπουλος Ρουσοπουλος,Λιαπης,

Χρηματισμός στο υπουργείο Τουρισμού
Εξαγορά Γερμανός από Cosmote
Ζαχόπουλος: Η πτώση
Η εξαγορά του ΟΤΕ από τη Deutsche Telekom
Σκάνδαλο Siemens
Κυριάκος Μητσοτάκης και Siemens
Το ταξίδι Λιάπη με έξοδα της Siemens
Σκάνδαλο ΟΣΕ
Υπόθεση Παυλίδη – Χρηματισμός
Σκάνδαλο Ρουσόπουλου
Σκάνδαλο Βουλγαράκη
Σκάνδαλο Βουλγαράκη
Το πακέτο των 28 δις στις τράπεζες
Ο εκβιασμός του Εμφιετζόγλου
Παράνομη μεταγραφή του γιου του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης
Η απογραφή που οδήγησε στην επιτήρηση
Η πτώση του ελικοπτέρου Σινούκ
Υπόθεση Βασικού Μετόχου
Ο διευθυντής του κ. Δούκα
Προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ
Απαγωγές Πακιστανών
Τα γλυκά και ο κ. Γιακουμάτος
Οι κουμπάροι και το καρτέλ του γάλακτος
Παροχή κρατικής διαφήμισης σε υπόδικο
Παραδικαστικό κύκλωμα Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για εμπλοκή στο παραδικαστικό κύκλωμα κάθισαν ο πρώην βουλευτής Πέτρος Μαντούβαλος και ο πρώην πρόεδρος Πρωτοδικών Ευάγγελος Καλούσης
Υποκλοπές Vodafone
Ξυλοδαρμοί φοιτητών σε καταλήψεις
Ξυλοδαρμοί φοιτητών σε καταλήψεις
Ο «εγκέφαλος» και ο κ. Καλλιώρας
Ο «ψευδομάρτυρας» του κ. Μιχαλολιάκου
Ο «ψευδομάρτυρας» του κ. Μιχαλολιάκου
Το σκάνδαλο των ομολόγων
Εμπλοκή συνεργάτη του Τσιτουρίδη με το Χρηματιστήριο
Βαρβιτσιώτης και Μύκονος
Τα χρέη του Αλογοσκούφη
Φωτιές στην Πελοππόνησο/ Εύβοια Πυρκαγές στην Πάρνηθα
Αναψυκτήριο ο... Μαγγίνας
To αυθαίρετο του Σουφλιά


Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΗΓΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ. !!!!!!! ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ !!!!!
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ !!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

OXI TO ΠΑΣΟΚ...Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ