Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΝΟΣ «ΝΕΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ» ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ MADE IN ISRAEL.

Την είδηση την συναντάμε σε Κυριακάτικη εφημερίδα – στο «Πριν»- και μας λέει ότι σύντομα θα έχουμε την παρουσία ενός «νέου μεγάλου αδελφού» αυτή την φορά made in Israel.

Όπως μας πληροφορεί το δημοσίευμα από την ερχόμενη Πέμπτη στον ουρανό της Αττικής θα κάνουν σεργιάνι στόλοι από Ισραηλινά drones (μη επανδρωμένα  αεροσκάφη), εφοδιασμένα με κάμερες οι οποίες θα δίνουν τα σήματα τους στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ και σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας θα πέσουν στην μάχη κατά του εγκλήματος

Το πραγματικό γεγονός είναι ότι ο αιματηρά φορολογούμενος λαός θα ξαναπληρώσει τεράστια ποσά για να θωρακιστεί το οπλοστάσιο του αστικού κράτους.  Κι αυτό το λέμε γιατί πρέπει να είναι κανένας αφελής για να πιστέψει ότι, αυτά τα Ισραηλινά κατασκευάσματα θα τα χρησιμοποίηση για να αντιμετωπίσει το ποινικό έγκλημα. Ή ότι το drones ενδέχεται μελλοντικά «να χρησιμοποιηθούν για την φύλαξη των θαλάσσιων κει χερσαίων συνόρων.

Η ουσιαστική «δουλεία» τους θα είναι να κινηματογραφούν, για λογαριασμό των μπάτσων, λαϊκές κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις. Πολύ σωστά σημειώνει η εφημερίδα ότι –μιας και υπάρχουν λεφτά για μηχανισμούς καταστολής- αποκτήσαμε έναν νέο «μεγάλο αδελφό».
tsak-giorgis.

Δεν υπάρχουν σχόλια: