Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

SUN ΓΙΑ ΓΙΟΥΝΚΕΡ: ΉΤΑΝ «ΤΥΦΛΑ» ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ – Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Στον… «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Βρετανία και την Κομισιόν λόγω Brexit φαίνεται πως συμμετέχει και η Sun με ένα δημοσίευμα κατά του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, ο ίδιος ήταν «τύφλα» στην πρόσφατη Διάσκεψη για το Κυπριακό στη Γενεύη και δεν μπορούσε μάλιστα να σταθεί στα πόδια του!
«Ο επικεφαλής της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ήρθε αντιμέτωπος με νέα ερωτήματα για την καταλληλότητά του για τη θέση χθες βράδυ καθώς προέκυψαν ισχυρισμοί πως ήταν μεθυσμένος κατά τη διάρκειας ειρηνευτικής Συνόδου του ΟΗΕ» γράφει το πρώτο δημοσίευμα της Sun.
Η βρετανική εφημερίδα επικαλείται διπλωματικές πηγές, οι οποίες ισχυρίζονται πως ο πρόεδρος της Κομισιόν ήταν ξεκάθαρα μεθυσμένος κατά τη διάρκεια των συνομιλιών στη Γενεύη για το Κυπριακό τον περασμένο Ιανουάριο.
«Ο κ. Γιούνκερ προκάλεσε σάλο,
κατά τη διάρκεια της Συνόδου με την εριστική συμπεριφορά του εξαιτίας του ποτού. Περιελάβανε συγκρούσεις με ανθρώπους και έπιπλα και ήταν πολύ οικείος με νεαρούς βοηθούς», προσθέτει η Sun.
Διπλωματική πηγή είπε στην εφημερίδα: «Ήταν ξεκάθαρο πως ο Γιούνκερ ήταν πολύ «αναζωογονημένος». Σκόνταφτε σε πράγματα που ήταν τριγύρω και πήγαινε σε νεαρά μέλη του προσωπικού για συζητήσεις. Ήταν παράξενη συμπεριφορά και λίγο ντροπιαστική για όλους».
Όλα αυτά στο πρώτο δημοσίευμα της εφημερίδας, χθες Πέμπτη (04.05.2017). Αλλά η Sun, που δεν συγχωρεί στον Γιούνκερ τον καυγά του με την Τερέζα Μέι για το Brexit, επανήλθε με νέο δημοσίευμα την Παρασκευή (05.05.2017).
«Είναι ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αλκοολικός;» είναι ο τίτλος του δεύτερου δημοσιεύματος της Sun, τονίζοντας πως ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρνείται τις κατηγορίες, αλλά η εφημερίδα του θυμίζει πως δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύματα τον εμφανίζουν να έχει πρόβλημα με το ποτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: