Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

TO VIRAL ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΩΝ» ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΧΑΣΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!

Ένα βίντεο με μια γριούλα που μιλάει για τον Θεό, την Εκκλησία και τους παπάδες, και ανέβηκε παλιότερα στο youtube έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες στο facebook.
Η συμπαθέστατη κατά τα άλλα γιαγιά ονόματι Μαρία Παναγούλια, από την Σπαρτιά της ορεινής Λακωνίας κάνει λόγο για «παραμύθια εκκλησίας και παπάδων» και προκαλεί πλήθος συζητήσεων.

Μάλιστα, τα όσα λέει στο βίντεο στάθηκαν αφορμή για να της επιτεθεί με σφοδρότητα σε ένα… ακραίο θρησκοληπτικό παραλήρημα ο Παναγιώτης Νούνης μέσω της ιστοσελίδας orthodoxia.online.


«Ένας παπάς, ένας παραδοσιακός θεολόγος, ένας άγιος άνθρωπος δεν κατάφερε να αλλοιώσει πνευματικά αυτήν την ταλαίπωρη ψυχούλα την γιαγιούλα που πιστεύει,
δυστυχώς, στο αθεϊστικό παραμυθόδρομα του μηδενισμού; Μπορεί κανένας να φανταστεί τι σόϊ ανθρώπους, παιδιά-εγγόνια-δισέγγονα κ.λπ. έβγαλε στην κοινωνία με τέτοια κακόβουλα κακοπροαίρετα και σατανικά μυαλά; Το γεγονός ότι αυτά τα δικά της πανάθλια πιστεύματα να είναι όντως γραώδη μύθοι και παραμύθια της Χαλιμάς το εσκέφθην ποτέ της μέσα στον εωσφορικόν οίστρον και συσκοτισμόν της…;», γράφει μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα orthodoxia.online.
Την δική του απάντηση στο παραλήρημα του Π. Νούνη έδωσε με σχόλιό του μέσω facebook ο δημοσιογράφος Δημήτρης Αλικάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: