Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

«ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ - ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ 2009»

Κατά του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη έβαλλε ο τομεάρχης Οικονομικών του ΚΙΝΑΛ, Φίλιππος Σαχινίδης με αφορμή το σχόλιο του αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου για την υπόθεση του ελλείμματος του 2009 μετά την εισήγηση του εισαγγελέα για την παραπομπή σε δίκη του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου.
Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδημούλης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:
"Για τα μεγάλα ελλείμματα κ χρέη που οδήγησαν στην χρεοκοπία κ τα μνημόνια, ευθύνονται ΝΔ κ ΠΑΣΟΚ. Βούλιαξαν τη χώρα κ έστειλαν τον «λογαριασμό» στον ελληνικό λαό. Για το έλλειμμα 15,1% το 2009, ευθύνονται οι τότε κυβερνώντες, όχι η ΕΛΣΤΑΤ. Για τον πυρετό δεν φταίει το θερμόμετρο!"
Για τα μεγάλα ελλείμματα κ χρέη που οδήγησαν στην χρεοκοπία κ τα μνημόνια, ευθύνονται ΝΔ κ ΠΑΣΟΚ. Βούλιαξαν τη χώρα κ έστειλαν τον «λογαριασμό» στον ελληνικό λαό. Για το έλλειμμα 15,1% το 2009, ευθύνονται οι τότε κυβερνώντες, όχι η ΕΛΣΤΑΤ. Για τον πυρετό δεν φταίει το θερμόμετρο!
Με ανακοίνωσή του ο κ. Σαχινίδης κατηγόρησε τον κ. Παπαδημούλη για πρωτοφανή υποκρισία και προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών της ΝΔ για τα ελλείμματα,
και το χρέος.
ΣΧΕΤΙΚΑ
Η δήλωση Σαχινίδη

Η υποκρισία του κ. Παπαδημούλη είναι πρωτοφανής.  Ακόμη και τώρα προσπαθεί να συγκαλύψει τις ευθύνες τις ΝΔ για τα ελλείμματα και το χρέος και για το ότι οδήγησε τη χώρα στη μεγαλύτερη κρίση που γνώρισε στη νεότερη ιστορία της. Όταν δε έπρεπε να συνεισφέρει στην αντιμετώπιση της κρίσης έτρεχε με την παράταξη του στις πλατείες με τους οπαδούς των Ζαππείων και τους Χρυσαυγίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: