Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

ΓΕΓΟΝΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΑΜΟΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ & ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ... ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

Της Μαριάννας Τσήπα
Ο πατήρ Frederickson ένωσε με τα ιερά δεσμά του γάμου κι ευλόγησε για βίο ανθόσπαρτο τους νεοναζί και Κου Κλουξ ΚλανMatthew Brooks (56 χρόνων) και Shawn Thomas (52 χρόνων):  Virginia: Charlottesville celebrates first gay neo-Nazi marriage
Εμείς να ευχηθούμε καλούς απογόνους;
Φυσικά να επισημάνουμε για μια ακόμη φορά πως η "ομοφοβία" δέχεται ισχυρά κτυπήματα παντού στον πλανήτη, το κίνημα των LGBTIQ, αφού οι δυνάμεις της προόδου σε όλα σχεδόν τα κοινοβούλια των πολιτισμένων προοδευτικών χωρών νομοθετούν για αυτά τα... σπουδαία ατομικά ανθρώπινα δικαιώματα.
Επίσης να σημειώσουμε πως στις ΗΠΑ το κίνημα έδωσε σκληρούς αγώνες και δεν ξεχνάμε τον Ιούνη του 1969, την εξέγερση του Stonewall που έβαλε τα θεμέλια των σημερινών παγκόσμιων δημοκρατικών και λαϊκών κατακτήσεων.
Η Ελλάδα της "αριστεράς", μαζί με τη δεξιά και τη νέα δεξιά (σχήματα πρώην πασοκ) κρατούν ψηλά τη σημαία των "ατομικών ανθρώπινων δικαιωμάτων" και χρειάζεται αγώνας ώστε να το εκτιμήσουν πολύ καλά αυτό οι δανειστές μας.
Γιατί να το κρύψουμε άλλωστε, όπως έλεγε κι ο αείμνηστος Μητσοτάκης, η Ελλάδα της πρώτη φορά αριστερά είναι στην  πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης υπεράσπισης των ¨ανθρώπινων δικαιωμάτων" ομοφυλόφιλων.
Ποια άλλη πολιτισμένη χώρα μπορεί να "αντιπαρατεθεί" στην Ελλάδα της "ριζοσπαστικής αριστεράς" που έγιναν ΝΟΜΟΙ του ΚΡΑΤΟΥΣ τα αιτήματα του μεγαλειώδους ταξικού κι επαναστατικού κινήματος των ομοφυλοφίλων (η αλήθεια είναι μετά από ΟΔΗΓΙΑ υποχρεωτικής νομοθέτησης από το διευθυντήριο της δημοκρατικής Ευρωπαϊκής Ένωσης).
Στην Ελλάδα προχωρήσαμε περισσότερο από ότι μας επέβαλε η δημοκρατική Ευρώπη: ενώσεις, υιοθεσίες, αλλαγή φύλλου στα 15 -δεν το τόλμησε ακόμη καμία άλλη δημοκρατική προοδευτική ευρωπαϊκή χώρα-, με απλή δήλωση μπορείς να αυτοπροσδιορίζεσαι (δικαίωμα στο φακέλωμα) στο δελτίο ταυτότητας άνδρας, γυναίκα, ουδέτερο, τίποτα, ότι νομίζεις ως ελεύθερος άνθρωπος κ.λπ. -κι αυτό δεν τόλμησε καμία χώρα.
Βρισκόμαστε "πίσω" (σε εισαγωγικά το πίσω αφού έχουμε αριθμητικά περισσότερους για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων) από τον Καναδά που το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας νομιμοποίησε το σεξ με ζώα, χωρίς να επιτρέπει όμως τη χρήση "εργαλείων" (γνωστών ως sex toys) για να μην πληγώνονται τα ζώα (μπαίνουν με κάμερες στο χώρο κτηνοβασίας ή εναπόκειται στους νομιμόφρονες κτηνοβάτες η τήρηση απαγόρευσης χρήσης sex toys;). Το ίδιο αναφορικά με την παιδοφιλία, αφού το κίνημα θεριεύει σε Γερμανία, Κάτω Χώρες κ.α.

Αυτό το μεγαλειώδες κίνημα προόδου έχει την πλέρια συμπαράσταση των πολύ καλών, δημοκρατικών πολυεθνικών σ' ολόκληρο τον πλανήτη. Μην δίνετε μεγάλη σημασία πως ζουν στην άλλη πλευρά του τείχους στην Silicon Valley = «Κοιλάδα του πυριτίου», στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.
Στην απόλυτη μιζέρια να πουλούν ακόμη κι ανθρώπινα όργανα για λίγη τροφή οι εξαθλιωμένοι κι από την άλλη πλευρά το νέο Microsoft Silicon Valley campus με τους γιάπηδες και τον άφθονο πλούτο:


Κι ενώ στη μία πλευρά του τείχους δεν έχουν ψωμί να φάνε, τα παιδιά πεθαίνουν από υποσιτισμό κι αρρώστιες, τη γλιτώνουν τα όμορφα αγοράκια και κοριτσάκια, κυρίων μεταναστών από hot spot, που μεταφέρονται να προσφέρουν "υπηρεσίες", να κάνουν τις δουλειές που δεν κάνουν τα παιδάκια με τα παραμορφωμένα δάκτυλα από τα πληκτρολόγια και τις μύτες που τρέχουν συνεχώς από το σνιφάρισμα της κόκας.
Κι αυτά τα παιδάκια, θύματα κι αυτά του κεφαλαίου, έχουν στόχους, δίνουν αγώνες από τα πλούσια σαλόνια τους.
Αγώνες που δεν σχετίζονται με τους υπέρογκους μισθούς τους, αλλά στους όμορφους και καθαρούς δρόμους, με γεμάτο το στομάχι και το πορτοφόλι, δίνουν το δικό τους μεγάλο αγώνα για το κίνημα ανθρώπινων δικαωμάτων των ομοφυλοφίλων: "Δικαίωμα στην Ιδιαιτερότητα"!
Αν τώρα είσαι ομοφυλόφιλη (ή ομοφυλόφιλος, ή ουδέτερο) ζεις στην άλλη πλευρά, πέρασες τα 16, 17 χρόνια, δεν είσαι θεά ή θεόςόπως μιλούν για την "ομορφιά" σώματος οι νέοι... απλά περιμένεις το θανάτο. Περιμένεις το θάνατο γιατί στην πλευρά που ζεις δεν υπάρχει ούτε πλανόδιος πωλητής με κουλούρια για να κλέψεις ένα, πόσο μάλλον καταστήματα ή σπίτια με εξοπλισμό ψυγείου για να βρεις κάτι αν τρυπώσεις μέσα και δεν σε πυροβολήσουν στο κεφάλι.
Είναι ο πόλεμος βορρά-νότου...
Τέλος, εκείνο που πραγματικά μας δείχνει τι συμβαίνει στην αποικία Ελλάδα, είναι η στάση της λεγόμενης "αριστεράς" θεωρούν ιδιοκτησία τους και με συμβόλαιο τους ομοφυλόφιλους. Πρώτα και πάνω απ' όλα ο ΣΥΡΙΖΑ κι ακολουθούν ΛαΕ (Λαφαζάνηδες) ανταρσυα, "ανοιχτά σύνορα" και σια...
Τους παραμυθιάζουν ασύστολα και σπρώχνουν παιδιά στον άκρατο ακτιβισμό για ζητήματα και ΝΟΜΟΥΣ που κανένας τους δεν θα κάνει χρήση, πέρα από ορισμένους εκκεντρικούς για λίγα δευτερόλεπτα διαφήμισης και προσωπικής προβολής: Οι ομοφυλόφιλοι είναι ακροδεξιοί ή αριστεροί;

Δεν υπάρχουν σχόλια: