Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ "ΑΝΤΙ-ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ": «ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ»...

Όλγα Λαφαζάνη, επαγγελματίας "αντί-ρατσίστρια": «Παράνομες δεν είναι οι καταλήψεις αλλά οι πολιτικές ελέγχου και διαχωρισμού»...
Η θυγατέρα του ηγέτη της ΛαΕ -που αγωνίζεται να σώσει τα σπίτια του λαού από την πολιτική που κι ο ίδιος επέβαλε όταν ήταν στην υπουργική πολυθρόνα- "διαχειρίστρια" του καταπατημένου City Plaza και των ΜΚΟ του "φιλάνθρωπου" Σόρος... χωρίς ντροπή!
Κι η επανάσταση της "αριστεράς" του Σόρος καλά κρατεί με τη βοήθεια του κράτους και των "θεσμών" του (εδώ γελάμε), κυβέρνηση, "δικαιοσύνη", δυνάμεις "ασφάλειας" του καθεστώτος και λαϊκής καταστολής, αλλά και της παρακρατικής "επαναστατικής αριστεράς" των τραπεζιτών... και Υπηρεσιών!
12 Ιούλη 2017... City Plaza: Η αλήθεια πίσω από την...
πρωτοφανή κατάληψη

H υπόθεση City-Plaza, όνειδος για τις οργανώσεις-συμμορίες της «Αριστεράς» Δεν έχουμε πλέον κόμματα και οργανώσεις στην εγχώρια «Αριστερά»…, εκτός από Αυλές αρχομανών ηγετίσκων, έχουμε πλέον συμμορίες… είτε ΜΚΟτζήδων που τα παίρνουν από Κατάρ-Σαουδική Αραβία για να παριστάνουν την Αστυνομία Σκέψης, που κυνηγάει την «Ισλαμοφοβία»... (το πλήρες άρθρο: ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: