Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

«ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΤΣΙ ΚΟΚΑΛΙΑΡΑ…» OΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΩΝΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΑΚΙ

O γάμος του Αριστοτέλη Ωνάση με τη χήρα του Αμερικανού Προέδρου, Τζάκι είχε προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση τη δεκαετία του '60.  
Η Τζάκι ήταν η χήρα του πιο λαοφιλούς προέδρου της Αμερικής η οποία παντρεύτηκε τον Έλληνα μεγιστάνα πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του συζύγου της. Ο Ωνάσης την είχε προσκαλέσει για κρουαζιέρα στη θαλαμηγό του "Χριστίνα" και της έκανε πανάκριβα δώρα για να την γοητεύσει.
Πράγματι η ισχυρή προσωπικότητα του Ωνάση δεν πέρασε απαρατήρητη από την Τζάκι. Ο Ωνάσης εγκατέλειψε την Μαρία Κάλας με την οποία είχε δέκα χρόνια σχέση και
παντρεύτηκε αγαπημένη πρώην πρώτη κυρία της Αμερικής στον Σκορπιό.
Η Τζάκι έμενε στα πολυτελή σπίτια του Ωνάση στη Νέα Υόρκη και στο Μόντε Κάρλο και επισκεπτόταν συχνά την Ελλάδα και τον παράδεισο του Ωνάση, τον Σκορπιό. Λάτρευε το κολύμπι στα καταγάλανα νερά και να καλούσε τους φίλους της να απολαύσουν τις διακοπές στο καταπράσινο νησάκι του Ιονίου. Πίσω από κάθε της βήμα βρίσκονταν πάντα παπαράτσι από  τους “Times”, το “Newsweek”, “London Times”, οι οποίοι ήθελαν να αποτυπώσουν στον φακό τους τη νέα ζωή της Τζάκι.
Τη φωτογράφιζαν ενώ απολάμβανε τις διακοπές της στην Ελλάδα, στη θαλαμηγό και στις βόλτες της στα νησιά. Τότε τραβήχτηκαν και οι περίφημες γυμνές φωτογραφίες της Τζάκι στις οποίες απεικονιζόταν να απολαμβάνει το μπάνιο της ολόγυμνη. Όταν δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό "Playmen" η Τζάκι έγινε έξαλλη και κατηγόρησε τον Ωνάση.
Οι φωτογραφίες προκάλεσαν σάλο καθώς η πρώην σύζυγος του Τζων Κένεντι που εμφανιζόταν πάντα ντυμένη με πανάκριβα ταγιέρ φιγουράριζε στα περιοδικά ολόγυμνη! Λέγεται ότι ο Έλληνας κροίσος είχε πει: "Μα πως κάνει έτσι; Καλή βγήκε, γιατί είναι κοκκαλιάρα".
Οι φωτογραφίες προκάλεσαν κρίση στη σχέση τους, όμως η Τζάκι δεν άργησε να πέσει ξανά στην αγκαλιά του. Ο Αριστοτέλης Ωνάσης έλεγε ότι οι καβγάδες τους έληγαν στο κρεβάτι. Μάλιστα σε συζητήσεις του είχε αναφέρει ότι η πανάκριβα ντυμένη συζυγός του ήταν "φωτιά" στο κρεβάτι. «Μην την βλέπετε έτσι κοκκαλιάρα και απόμακρη. Στο κρεβάτι η Τζάκι μεταμορφώνεται κυριολεκτικά! Η chic κυρία με τους άψογους τρόπους, μπορεί να σου… αλλάξει τα φώτα στην κρεβατοκάμαρα. Εδώ μιλάμε για σκέτο δυναμίτη», είχε πει σε στενούς του φίλους.
'Ενα βιβλίο που είχε κυκλοφορήσει πρόσφατα από τους Darwin Porter and Danforth Prince επιβεβαίωνε τους ισχυρισμούς του Ωνάση. Αναφερόταν στην ερωτική ζωή της Τζάκι και στους δεκάδες εραστές που είχε η πρώην πρώτη κυρία της Αμερικής πριν και μετά τον γάμο της με τον Τζον Κένεντι.
Ανάμεσα τους, τον αδερφό του Μπόμπι Κένεντι, τον Μάρλον Μπράντο, τον Πολ Νιούμαν και τον Φρανκ Σινάτρα. Όπως ανέφερε ο Πόρτερ, "Την έβλεπαν ως την παρθένα βασίλισσα της Αμερικής, όμως η πραγματικότητα ήταν αρκετά διαφορετική. Ο Μάρλο Μπράντο έλεγε ότι έμοιαζε τόσο σωστή και καθωσπρέπει μέχρι που την έπαιρνες στην κρεβατοκάμαρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: