Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΥΤΗ ΣΥΝΙΣΤΑ ΔΙΧΟΤΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ...

Η αυγή της νέας χρονιάς βρίσκει την χώρα μας να υπογράφει την συμφωνία κατασκευής του αγωγού eastmed σε λίγες ώρες εδώ στην Αθήνα.
Το έδαφος είχε ετοιμαστεί εδώ και πολύ καιρό από ''συμμάχους'' και ''εταίρους''... αλλά και με τουρκοτρομοκρατία ότι θα δημιουργήσει η θα προκαλέσει την επέμβαση της Τουρκίας. Η Άγκυρα δεν πρόκειται να επέμβει στην... παρούσα φάση. Σε δεύτερη φάση όμως αποτελεί επίσημη πρόσκληση στον Ερντογαν να μπει στο παιχνίδι πριν εμείς ανακηρύξουμε ΑΟΖ φυσικά με όρους που θα θέση η μεγάλη ''φίλη'' μας ΗΠΑ. Όλες οι χώρες της της περιοχής του ενδιαφέροντος Ισραήλ,  Αίγυπτος, Κύπρος, Ιταλία έχουν ΑΟΖ. Η μόνη χώρα που δεν έχει είναι η Ελλάδα.
Συνεπώς θα περάσει από χώρο και όχι χώρα.Κατά δεύτερον από όπου περάσει θα θεωρείτε ''διεθνής χώρος'', τρίτον η φύλαξη του αγωγού από δολιοφθορές θα επιβαρύνει τον ελληνικό λαό,τέταρτον είναι παράλογο να υπογράφουμε για έναν αμερικανικό αγωγό που θα φέρει φυσικό αέριο στους Ευρωπαίους χωρίς καμία απολαβή της Ελλάδας και όταν μάλιστα ποτέ ΝΑΤΟ-ΗΠΑ,Ε.Ε. δεν υποστήριξαν τις Ελληνικές θέσεις έναντι των εκάστοτε αξιώσεων της Τουρκίας διαχρονικά.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι Φράγκοι ήθελαν και θέλουν την Ελλάδα όσο πιο μικρή γίνεται.Το Ισραήλ είναι μια πρόσκαιρη ''συμμαχία'' - λυκοφιλία για την Ελλάδα. Ιστορικά οι Εβραίοι μισούν τον Ελληνισμό από εποχής Ιησού. Γάλλοι περιηγητές του 18ου και 19ου αιώνος ήταν εντυπωσιασμένοι από τον έρωτα που είχαν Τούρκοι και Εβραίοι. Οι Αγωνιστές του '21 ούτε που ήθελαν να ακούσουν για αυτούς.
Διαβάζω από το πρωί παραπλανητικά δημοσιεύματα ότι με την υπογραφή αυτή ανακηρύσσουμε ΑΟΖ αυτό είναι ψέμα! Χωρίς επίσημη κατάθεση στον καρνάβαλο ΟΗΕ δεν υφίσταται!
Η υπογραφή αυτής της συμφωνίας για τον αγωγό ξένων συμφερόντων eastmed από την στιγμή που η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι υπό επιτήρηση από τα μνημόνια και το σύνολο των ''ασημικών'' τις έχουν υποθηκευθεί για 99 χρόνια (Μάιος 2016) τα τυχόν ψίχουλα θα πηγαίνουν στους δανειστές-βιαστές της αξιοπρέπειας μας.
Η υπογραφή αυτή συνιστά διχοτομή και κατάλυση της όποιας εθνικής κυριαρχίας μας. Είναι μια ακόμη θηλιά στην κρεμάλα που έστησαν οι ''σύμμαχοι'' και εταίροι'' μας... απομένει σε εμάς αν τους αφήσουμε να τραβήξουν και το σκαμνί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: