Κυριακή 26 Απριλίου 2020

ΛΑΜΙΑ: ΈΤΣΙ ΓΛΕΝΤΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ Η ΝΕΑΡΗ ΡΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟ!

Την Κυριακή του Πάσχα γλεντούσε στο σπίτι της στη Λαμία και δυο ημέρες μετά διαγνώστηκε με κορωνοϊό στην Αθήνα - «Δεν ξέρω πως κόλλησα...», λέει η ίδια στην κάμερα, από το Ζεφύρι όπου βρίσκεται σε καραντίνα σε συγγενικό σπίτι - Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.
Η 25χρονη ρομά από τη Λαμία πήγε την Τετάρτη του Πάσχα στο "Παίδων" στην Αθήνα, όπου διαγνώστηκε με κορωνοϊό. Με εντολή του ΕΟΔΥ βρίσκεται σε καραντίνα, σε ένα συγγενικό σπίτι στο Ζεφύρι όπου εντοπίστηκε.
Η ίδια μιλώντας στον δημοσιογράφο Γιάννη Σωτηρόπουλο είπε ότι δεν ξέρει πως κόλλησε κορωνοϊό και πως δεν έχει κάποια συμπτώματα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το Μ. Σάββατο πριν από το Πασχαλιάτικο γλέντι στη Λαμία, η νεαρή μητέρα πήγε για ψώνια στο σούπερ μάρκετ, ενώ όπως θα δείτε και στο βίντεο, μέσα στο σπίτι που έγινε το γλέντι είχαν συγκεντρωθεί αρκετά άτομα.
Δείτε το βίντεο:



Τι έδειξε ο έλεγχος στους συγγενείς της νεαρής Ρομά
Ευτυχώς αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα, που ανακοινώθηκαν νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (24/4), από τα δείγματα που έδωσαν ο σύζυγός της, ο αδερφός της και ένας ακόμη συγγενής της ο οποίος είναι ανοσοκατεσταλμένος και υπήρχε σχετική ανησυχία.
Την ίδια ώρα σε καραντίνα έχουν μπει δύο οικογένειες, συγγενείς της νεαρής που θα παραμείνουν κλεισμένοι στο σπίτι τους για εφτά συνολικά ημέρες, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: