Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Η IMERYS ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ «51»


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστό ότι οι καστανάδες πιάνουν δουλειά το χειμώνα διότι τότε ευδοκιμούν αυτοί οι καρποί. Ο συγκεκριμένος καστανάς της ΙΜΕRYS θεωρεί ότι οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία ζούν πάντα σε εργασιακό χειμώνα γι αυτό προσπαθεί να πουλήσει την πραμάτεια παραμονή Πρωτομαγιάς. Με μια ανακοίνωση που βρίθει από ανακρίβειες, που στοχεύει ευθέως στην κατά- τρομοκράτηση των εργαζομένων και μάλιστα (ακόμη χειρότερα των συνδικαλιστών), παραβιάζοντας και τη συνδικαλιστική νομοθεσία, δεν απαντάει επι της ουσίας σε κανένα μα κανένα επιχείρημα του Σωματείου, ίσα ίσα επιβεβαιώνει και τα καταγγελλόμενα. Δεν κάνει δε κανέναν λόγω και για την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας που έχουνε σα στόχο οι γάλλοι αποικιοκράτες και οι ντόπιοι πραματευτάδες τους ούτε και μας λέει τελικά την εξαήμερη λειτουργία την επέβαλαν μέσω της «διαπραγμάτευσης» ή μέσω του διευθυντικού δικαιώματος;
Η Φωκίδα πάντως δεν είναι Αφρική κύριοι της ΙΜΕRYS. Να ξεμάθετε από τους τσαμπουκάδες που κάνατε στις αποικίες (μπανανίες) σας, μιας και δεν υπήρχαν Σωματεία και πατούσατε επι πτωμάτων!!
Αν σας έχουν μείνει κάρβουνα από τη φουφού του καστανά, κρατήστε τα γιατί σε λίγο βγαίνουν και τα καλαμπόκια και ίσως κάτι θα πουλήσετε, μιας και παύει και η καραντίνα.