Τρίτη 28 Απριλίου 2020

ΔΙΟΛΙΣΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ… ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ

Απο το antinews.gr
Άλλη μια γκάφα να κάνει ο… νέος Μωυσής και κάηκε ολοσχερώς η… κορονοπροπαγάνδα.
Το γράψαμε κι αλλού. Όποιος δεν διαθέτει ηγετικά χαρακτηριστικά δεν γίνεται να τα αποκτήσει με επικοινωνιακές ενέσεις.
Αργά η γρήγορα η φενάκη θα αποκαλυφθεί και η πομφόλυγα θα σκάσει με πάταγο.
Και με τους ρυθμούς που διολισθαίνει στην ανυποληψία ο... νέος Μωυσής, δεν αποκλείεται σύντομα να καταρρεύσει πλήρως ο μύθος του δήθεν ηγέτη που θα οδηγούσε τον λαό στη γη της επαγγελίας.
Διότι όταν επί της ουσίας παίζεις μόνος σου στο γήπεδο λόγω ανύπαρκτης αντιπολίτευσης και βάζεις απανωτά αυτογκόλ,
είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο λαός δεν πρόκειται να σε ακολουθήσει ό, τι κι αν του τάξεις.
Καθώς θα υπερισχύσει το γνωστό περί ζυγίσματος και του ελλιπούς απαιτούμενου βάρους.
Γιατί πως να σε εμπιστευτεί ο λαός να τον βγάλεις στο ξέφωτο όταν τη στιγμή που τον κλειδαμπαρώνεις δηλώνοντας περήφανος για την υπευθυνότητά του, παράλληλα τον εξευτελίζεις με τις πράξεις σου;
Και να πούμε ότι διέθετες κάποιο ισχυρό όραμα για να σου συγχωρέσει τις αμαρτίες, είτε αυτές λέγονται κορονο-σκάνδαλο είτε σπάσιμο της καραντίνας για ιδιοτελείς σκοπούς, έχει καλώς.
Δυστυχώς όμως τον οδηγείς σαν πρόβατο σε νέα μνημόνια εν μέσω αιμοβόρων λύκων. Με την μάστιγα του μεταναστευτικού και την απειλή της εθνικής κυριαρχίας να μαυρίζουν περισσότερο το δυσοίωνο μέλλον του.
Ζητήματα που προσπαθείς να θάψεις μάταια, μοιράζοντας εκατομμύρια σε προπαγανδιστικούς μηχανισμούς.
Θα έπρεπε να γνωρίζεις εντούτοις, ότι ανάλογες τακτικές ακολουθήθηκαν και το 2010 με τα γνωστά αποτελέσματα.
Ίσως οι ακριβοπληρωμένοι συμβουλάτορες να το λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν και να σε συνετίσουν κάπως, γιατί πολύ φοβούμαστε ότι αν συνεχίσεις με αυτούς τους ρυθμούς μετά από τον πράσινο θα αποκτήσουμε και γαλάζιο ΓΑΠ.
Βέβαια, αμφότεροι, ενδεχομένως ζείτε στη γυάλα της εξουσίας και δεν δίνετε σημασία στον «ελέφαντα στο δωμάτιο» που φωνάζει... η δόξα είναι εφήμερη, καθώς νοιώθετε πανίσχυροι.
Είδατε ωστόσο πόσο πραγματική είναι η ισχύς σας. Στο τρίτο σκάνδαλο που θα κάνετε... καίγεστε.
Κι αντί να πράξετε τα δέοντα προς αποφυγή του βάραθρου, βαυκαλίζεστε ότι αιφνιδιάζοντας τον λαό με πρόωρες κάλπες θα ενισχύσετε την υποτιθέμενη κυριαρχία σας, ώστε ελεύθεροι πλέον δίχως αντιπάλους να εγκαθιδρύσετε το καθεστώς σας.
Μακάρι... νεοφιλελεύθερα αδέρφια. Ευχόμαστε ολόψυχα να υλοποιήσετε το νοσηρό σας σχέδιο.
Μόνο που θα πρέπει να βρείτε νέα θύματα προς σφαγή για να στεφθεί με επιτυχία ο σκοπός.
Κι αυτή τη φορά δεν υπάρχουν.
Η δεξιά που σας έδωσε την αυτοδυναμία, λόγω των κυβιστήσεων σε μεταναστευτικό - εθνικά και τον πόλεμο μίσους, όπως αποδείχτηκε, κατά της εκκλησίας, έχει ήδη κουνήσει το μαντήλι.
Άρα, ακόμη κι αν της προσφέρετε τον τέλειο απεγκλωβισμό από την νέα οικονομική λαίλαπα που έρχεται, δεν πρόκειται να σας ξαναψηφίσει.
Άλλωστε, οι δεξιοί έχουν πολλάκις αποδείξει ότι είναι οι πιο επαναστάτες ψηφοφόροι, κι όταν θίγονται τα πιστεύω και η ιδεολογία τους, το εκλογικό μαύρισμα είναι μονόδρομος.
Έτσι, αυτομάτως, το 40% θα γίνει 30% αν επιχειρήσετε το απονενοημένο διάβημα της πρόωρης κάλπης.
Ήτοι, απόλυτη πανωλεθρία.
Μπορείτε πάντως κάλλιστα να το δοκιμάστε, για να διαπιστώσετε εν τοις πράγμασι πως παύουν να ισχύουν τα όνειρα θερινής νυκτός για εδραίωση του Μητσοτακισμού. Και πως εμφανίζεται ξαφνικά η αναγκαστική διέξοδος της κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, που θα συνοδεύεται με την διάσπαση της Νέας Δημοκρατίας για ευνόητους λόγους.
Εκτός κι αν είναι αυτός ο στόχος σας. Να βάλετε και τον Τσίπρα στο παιχνίδι, να διορίσετε έναν δοτό πρωθυπουργό που θα κάνει την βρώμικη δουλειά, και να επανέλθετε κατόπιν στην εξουσία αφού βέβαια θα έχετε καθαρίσει τη ΝΔ από τους εσωκομματικούς εχθρούς.
Επειδή όμως είναι ριψοκίνδυνο, θα σας συνιστούσαμε να κάτσετε στ΄ αυγά σας και να απολαύσετε -βάζοντας με φειδώ το χέρι στο μέλι- όσο χρόνο σας απομένει στην εξουσία.
Έξαλλου, όπως έχουμε πει επανειλημμένα, τα θαύματα συμβαίνουν μια φορά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: