Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

ΞΕΣΠΑΣΕ Η ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ! «ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ; ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ»! (VIDEO)

Μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ που… σήκωσε το γάντι που έριξε ο πρωθυπουργός, τον λόγο στην Βουλή πήρε η Φώφη Γεννηματά.
“Να μην καταργήσει στην πράξη η γραφειοκρατία της κυβέρνησης τον κ. Τσιόδρα και την επιστημονική επιτροπή”, τόνισε η επικεφαλής του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, τονίζοντας πως σέβεται απεριόριστα τις ηρωικές προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας.
Η ίδια άφησε… αιχμές για τις μάσκες, που πριν τρεις εβδομάδες ήταν “επικίνδυνες” και πλέον είναι υποχρεωτικές (!) ωστόσο τόνισε πως το πιο σημαντικό είναι να γίνουν ευρέως τεστ για τον κορονοϊό.

Χαρακτήρισε επικίνδυνη την… στρατηγική Τζόνσον για την ανοσία της αγέλης και σημείωσε πως ελπίζει… να μην είναι αυτό το σχέδιο.
“Από τη στιγμή που γίνονται υποχρεωτικές,
πρέπει να υπάρξει αυστηρή διατίμηση! Αλλιώς θα υπάρξει αισχοκέρδεια. Θα πρέπει να παρέχονται δωρεάν, στις δημόσιες υπηρεσίες και τουλάχιστον στα σούπερ μάρκετ. Ξέρετε πόσο μεγάλο είναι το βάρος για μια τετραμελή οικογένεια; Πώς θα τα βγάλει πέρα; Είναι υποχρέωση τις Πολιτείας να συμβάλλει σ’ αυτό το θέμα”, τόνισε.
“Δεν ξεκινάμε καλά”, συνέχισε για τα… πεπραγμένα των προηγούμενων κυβερνήσεων, λέγοντας πως πρέπει η κυβέρνηση της ΝΔ να αναγνωρίσει τις ευθύνες της και να ζητήσει συγγνώμη!

Δείτε ζωντανά όσα λέει η Φώφη Γεννηματά


Η συζήτηση στην Βουλή συνεχίζεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια: