Κυριακή 15 Μαΐου 2022

TΣΙΠΡΑΣ: Ο ΜΑΚΙΓΙΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ

«Ο Τσίπρας που συνάντησε τον Τραμπ περπατώντας «στα τέσσερα» παριστάνει τον Μεγάλο Πατριώτη κάνοντας μάλιστα κριτική για υποχωρήσεις απέναντι και στον Ερτογάν! Ποιος; Ο Τσίπρας».

Ο Ηλίας Παπαναστασίου, με τα παραπάνω λόγια, στο άρθρο του, «Η γελοία αντιπολίτευση του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ», συμπυκνώνει όλη την παράνοια, τον αμοραλισμό και την κακουργηματική αλητεία του Τσίπρα και του Συριζα.

Το να είσαι επαρμένος «αμερικανοτσολιάς» και να δημοκοπείς «πατριωτικά» εναντίον του άλλου «αμερικανοτσολιά» (Μητοστάκης), αυτό αγγίζει τα όρια της φασιστικής κακοήθειας.

Φασιστική φρενοβλάβεια είναι όταν ανυψώνεις τον εμπαιγμό και την κοροϊδία του ελληνικού λαού σε Κεντρική Πολιτική.

Φασιστική φρενοβλάβεια είναι η πολιτική αλητεία: Να εκτελείς με την πώρωση του στυγνού δολοφόνου τον ελληνικό λαό, να γλείφεις τι μπότες των διεθνών κακούργων ΚΑΙ ταυτόχρονα να «μεταμορφώνεσαι», ανάλογα με τις ανάγκες της στιγμής, σε «πατριώτη» εναντίον τους.

Ο Μητσοτάκης δεν το έπαιξε ΠΟΤΕ αντί-αμερικάνος. Πάντα, τόσο αυτός, όσο και το κόμμα του, υμνούσαν τον αμερικανισμό, πιστοί στην ταξική τους ΥΠΟΣΤΑΣΗ.

Στο Μητσοτάκη δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ αντίφαση λόγων και πράξεων, καμία ΑΝΤΙΦΑΣΗ ανάμεσα στην ταξική του Φύση και την αμερικανοδουλία. Το στοιχείο, συνεπώς, του εμπαιγμού εδώ απουσιάζει…

Και είναι αυτό το στοιχείο του αυθάδους εμπαιγμού, το να εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, να φιλάει τις κατουρημένες ποδιές, και ταυτόχρονα να το παίζει «αριστερός» και «αντι-ιμπεριαλιστής», που τον ΚΑΘΙΣΤΑ μια πολιτική αλητεία, ένα «λούμπεν» φασιστικής αυθάδειας…

Δεν υπάρχουν σχόλια: