Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ “ΕΘΝΙΚΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ” ΜΕ ΚΑΡΦΩΜΑ ΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Μόνο αξιόπιστο πρόσωπο δεν μπορείς να θεωρήσεις τον “εθνικό ρουφιάνο” και να δώσεις βαρύτητα στα εθνικιστικά παραληρήματά του όπου δηλώνει “υπερήφανος εγγονός έλληνα αξιωματικού που τσάκισε τους εαμοσλάβους στην Ελλάδα” και “είχε την υψηλή τιμή να διαγραφεί -σ,σ από την Ν΄Δ- για αντικομμουνισμό,

Οπως και είναι όμως, στις περίεργες παρασκηνιακές εποχές που βιώνουμε με τα όσα διαδραματίζονται σε σχέση με το ναζιστικό Κασιδιαρέικο μόρφωμα να δεσπόζουν στην πολιτική επικαιρότητα, τα όσα είπε σήμερα ο Μπογδάνος από το βήμα της βουλής ίσως δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητα και ειδικά για αναφορά του για την μυστική συνάντηση του φυλακισμένου φυρερίσκου με τον Μητσοτάκη.

«Θα θέσω μια ξεκάθαρη ερώτηση: Έχει στο παρελθόν συναντηθεί ο κ. Μητσοτάκης κεκλεισμένων των θυρών με τον Ν. Μιχαλολιάκο; Αν ναι πότε και τι συζήτησαν; Και προσέξτε ποιος και τι θα απαντήσει…», είπε χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Προφανώς αυτό το Μπογδάνειο “κάρφωμα” μπορεί να μην ισχύει. Σ΄ αυτή την χρονική συγκυρία όπως η κυβέρνηση πρέπει να απαντήσει σ’ αυτή την αιχμή.

Σπάστε και ένα χαμόγελο

Δεν υπάρχουν σχόλια: