Τρίτη 25 Απριλίου 2023

ΟΙ “ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ” ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Συνεχης και ηθελημένη διασπορά fake news και προπαγάνδα της Ν.Δ.  εις βάρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής όταν επιμένει παρά τις διαψεύσεις, περί «τερατογενέσεων»

Για τον κ. Μητσοτάκη και το επικοινωνιακό του επιτελείο κάθε μέρα είναι Πρωταπριλιά. Ενώ το Πασοκ εχει ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει κανένα σενάριο συγκυβέρνησης με τον κ. Βαρουφάκη και τους πρωταγωνιστές της δραχμής, ο Μητσοτάκης συνεχίζει να διασπείρει fake news προσπαθώντας να τρομοκρατήσει τους πολίτες

Παρακάτω παραθέτουμε ένα βιντεάκι με τα αποτελέσματα ως προς την πρόθεση ψήφου του εκλογικού σώματος, της δημοσκόπησης που παρουσιάστηκε χτες από την τηλεόραση του Alpha. Αντί για σχολιασμό θα προτιμήσουμε να φρεσκάρουμε την μνήμη σας με δυο ειδήσεις που αφορούν την αξιοπιστία των δημοσκοπήσεων, με αναφορά και στην συγκεκριμένη εταιρεία η οποία έχει ιδρυθεί και διευθύνεται από τον Κώστα Παναγόπουλο.

Στο πρόσφατο παρελθόν ένας δημοσιογράφος, όταν παρίστανε τον αντιεξουσιαστή, πριν καταντήσει υπάλληλος στον Μαρινάκη, ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, έγραφε στο περιοδικό που διεύθυνε, το “Unfollow”: “Οι οκτώ πιο διάσημες στο κοινό εταιρείες ερευνών κοινής γνώμης (ALCO, GPO, Κάπα-Research, MARC, Metron Analysis και MRB) κάνουν χρυσές δουλειές, πληρωμένες από το ελληνικό δημόσιο βεβαίως”.

Οσο για την δημοσκόπηση της εταιρείας ALCO που παρουσιάστηκε χτες από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, να θυμηθούμε το “κάρφωμα” που έκανε στον Κώστα Παναγόπουλο, ο πρώην συναγωνιστής και φίλος του, από τα χρόνια που ήταν μαζί στην ΟΝΝΕΔ πρώην επικεφαλής των αλήστου μνήμης ΑΝΕΛ. Ο Πάνος Καμένος λοιπόν έχει δηλώσει ότι η Ν.Δ διόρισε τον Κ. Παναγόπουλος,

από τον Οκτώβρη του 2012 στην παχυλά αμειβόμενη θέση του προέδρου του ΣΕΓΑΣ, ενώ του παρείχε κρατικές χορηγίες για άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες του. Στην ίδια θέση τον διατήρησε και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Υ.Γ: Ειρωνικά σχολιάζει τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης η “ΕφΣυν” γράφοντας:

Σαν να μην έγινε ποτέ η τραγωδία στα Τέμπη ή να έσβησε ολοκληρωτικά η δυσαρέσκεια των πολιτών για τους κυβερνητικούς χειρισμούς… Μέσα σε μόλις έναν μήνα, το κυβερνών κόμμα φέρεται να κερδίζει πάνω από τρεις ποσοστιαίες μονάδες όσον αφορά στην πρόθεση ψήφου, όπως καταγράφεται σε νέα δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας. 

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα της Alco για την τηλεόραση του Alpha, η Νέα Δημοκρατία ανεβαίνει στο 31,6% από 28,4% που είχε τον Μάρτιο. Αντίθετα, ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει μόλις 0,6%, καθώς αγγίζει το 25,4% τον Απρίλιο από το 24,8 που ήταν τον προηγούμενο μήνα”. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ..ΕΓΩ ΣΕ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΩ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΪΔΡΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.