Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ – ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Το να αποκλείει κόμματα από την συμμετοχή τους στις εκλογές το αρμόδιο Α’ Τμήμα του Αρείου Πάγου είναι κάτι το συνηθισμένο σε όλες τις εθνικές εκλογικές αναμετρήσεις. Το 2019 είχε κόψει τέσσερα κόμματα και το 2015 επτά.

Η 2η Μάη όμως φέτος είναι μια μέρα σημαντική γιατί οι ανώτατοι δικαστές που συγκροτούν το Α1 Πολιτικό Τμήμα του Ανώτατου Δικαστηρίου θα ανακοινώσουν την απόφασή τους για την ανακήρυξη των πολιτικών κομμάτων που θα συμμετέχουν στις εκλογές και δεν θα βρεθούν μπροστά σε κόμματα με τίτλους του τύπου σε “Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη”, και “Εθνικό κόμμα Γεώργιος Παπαδόπουλος” που εύκολα τους στερούσαν την δυνατότητα να πάρουν μέρος στις εκλογές.

Το λέμε αυτό μετά την εξέλιξη που προέκυψε σήμερα. Αρχικά και για να μην επαναλαμβάνουμε πράγματα που ήδη έχουμε γράψει, διαβάστε την ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε: Απίστευτο “πούλημα” στον Κασιδιάρη από το πρόσωπο που θεωρούσε “αχυράνθρωπό του- Γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια. Αυτό το δημόσιο ρεζιλίκι που λούστηκε ο φυλακισμένος ναζί προσπάθησε κάπως να το ξεπλύνει και σήμερα απέσυρε την υποστήριξη στον πρώην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιο Κανελλόπουλο, τον οποίο μέλη του κόμματος του,

τον είχαν ανακηρύξει ομόφωνα επικεφαλής του μορφώματος του Κασιδιάρη!

Ετσι, λοιπόν, το πρώην πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου μας ανακοινώνει σήμερα ότι το μόρφωμά του θα επιδιώξει να λάβει μέρος στις εκλογές και ο ίδιος θα είναι υποψήφιος βουλευτής. «Στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα είμαι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών με το “Εθνικό Κόμμα Έλληνες” με πρόεδρο τον Καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Ταξίαρχο Δημήτριο Χατζηλιάδη», μας γράφει στην ανακοίνωσή του.

Και εδώ είναι που αναμένουμε με ενδιαφέρον την απόφαση του Αρείου Πάγου. Το πρώτο ερώτημα είναι αν θα επιτρέψει την κάθοδο στην εκλογική αναμέτρηση του κόμματος “ΕΑΝ“, του συνταξιούχου συναδέλφου τους, Αν. Κανελλόπουλου, με την πολιτική διαδρομή που έχει παρουσιάσει, και τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς που τους έχει απευθύνει λέγοντας “τμήμα του Α1 του Αρείου Πάγου αποδέχεται την ταπείνωση και λειτουργεί σαν να είναι τυφλό ρομπότ του κ. Μητσοτάκη”.

Το δεύτερο ερώτημα φυσικά είναι αν οι ανώτατοι δικαστές που συμμετέχουν στο τμήμα αυτό του Α. Π. θα εγκρίνουν την συμμετοχή στις εκλογές του κόμματος Κασιδιάρη.

Και εδώ έρχεται και μια άλλη σημαντική διαπίστωση. Φερόμενος επικεφαλής του μορφώματος που έχει ιδρύσει ο καταδικασμένος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση Κασιδιάρης, παρουσιάζεται κάποιος “ταξίαρχος Καθηγητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων”. Δεν είναι δηλαδή μόνο ότι βλέπουμε το ποιόν των ατόμων που ανήκουν στην ανώτατη στρατιωτική ηγεσία, αλλά αυθόρμητα μας δημιουργείτε το ερώτημα: Με τι κριτήρια επιλέγονται οι απόστρατοι καραβανάδες σαν Καθηγητές σε μια σχολή οι απόφοιτοι της οποίας αύριο θα στελεχώσουν το στράτευμα; Με άτομα που θα τους μεταλαμπαδεύσουν τα “ιδανικά” του Κασιδιαρέικου πολιτικού σχηματισμού;

http://vathikokkino.gr/archives/133237

Δεν υπάρχουν σχόλια: