Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

«ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ...»

«Καταπιείτε τον»  κι αυτόν ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, όπως κατάπιατε  τον Τέρενς Κουίκ την Κουντουρά, τον Καμμένο, τον Παπαγγελόπουλο, τον Προκόπη Παυλόπουλο, και πολλούς άλλους  «αριστερούς»  που ήρθαν και θα έρθουν στο συνονθύλευμα των πολιτικών απατεώνων του Τσίπρα.

Θόδωρος Μαργαρίτης
Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.
Η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να βάλει στα ψηφοδέλτια του τον Αντώναρο δεν αφορά την κωμική αποτύπωση με την οποία την αντιμετωπίζουν διάφοροι φίλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 
Ούτε μπορούμε να ξεχάσουμε όσα καλοπροαίρετα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καθησύχαζαν πριν ένα μήνα ότι η συζήτηση για αυτή την υποψηφιότητα μάς αποπροσανατολίζει από τις κρίσιμες προτεραιότητες της συγκυρίας και πιθανά δεν θα συμβεί. 
Η συμπερίληψη του Αντώναρου στα ψηφοδέλτια της λεγόμενης Ριζοσπαστικής Αριστεράς είναι τα κρυφά γραμμάτια της πολύχρονης σχέσης της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ με την Καραμανλική Δεξιά. 
Στον ίδιο κωδικό ήταν οι ΑΝΕΛ, η Κουντουρά, ο Παπαγγελόπουλος, η φιλία με τον επικοινωνιολόγο Λούλη, αρκετοί δεξιοί δημοσιογράφοι αλλά ακόμα και ο πρώην ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος. 
Ήταν μία πολιτική συμπόρευση "κάτω από το τραπέζι". Η υποψηφιότητα του αμφιλεγόμενου Αντώναρου με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι τα τελευταία χρωστούμενα. 
Σε βάρος όμως του κόσμου και των αξιών της Αριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: