Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΨ Π. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΦΟΡΕΩΝ- ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ Π. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΆΜΦΙΣΣΑ

                    Πρόσκληση 

«Παιχνιδομηχανή - Με τους μήνες συντροφιά ζωντανεύουμε τα παλιά. Σταθμός 3ος: Απρίλιος – Η Πασχαλιά» 

Πασχαλιά, πασχαλιά …. φέρε μας παιχνίδια και χαρά! 

Το Κέντρο Ημέρας για παιδιά, εφήβους και ενήλικες της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος σε συνεργασία με τους συλλόγους Ηνίοχος Α.Σ., Α.Σ. Ακαδημία 94, Σύλλογος «Ελιά», Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, Πολιτιστικό Κέντρο Φωκίδας, Κρυμμένος Θησαυρός και Οδύσσεια 2023 γιορτάζουν το 3 ο σταθμό της Παιχνιδομηχανής. 

Ήρθε η Πασχαλιά με παιχνίδια, με αυγά και η Παιχνιδομηχανή κάνει εμφάνιση ξανά, μετά από μια μικρή παύση … αναγκαστικά!!! 

Ελάτε όλοι, μικροί και μεγάλοι παίζοντας να θυμηθούμε τα παλιά, να γιορτάσουμε τον Απρίλιο,

τον μήνα της Πασχαλιάς. Και μες τα γέλια, τη χαρά να αποχαιρετήσουμε τις βροχές του χειμώνα και να καλωσορίσουμε την άνοιξη. Μερικές σταγόνες φαντασία, πασχαλινή διάθεση και ένα μείγμα από τις αγαπημένες μας παραδόσεις φτάνουν για να γεμίσουν με αναμνήσεις τις καρδιές μας. Δημιουργούμε το δικό μας σταθμό παιχνιδιών και ταξιδεύουμε στις πιο όμορφες παιχνιδομνήμες του τόπου μας! Ένα πρωινό γεμάτο φωτεινά παιχνίδια, με οδηγό την ζωντάνια, το κέφι, την ανεμελιά, δίνουμε ραντεβού στην Πλατεία Ησαΐα το Σάββατο 08 Απριλίου 2023 και ώρα 11.00 – 14.00!!! Είσαι μέσα; Σε περιμένουμε με την παρέα σου για να αφήσουμε εποχή! 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 22650 23333. Πληροφορίες για την Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.ekpse.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: