Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ: Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΔΡΑΣ “ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ” ΙΚΑΝΟ ΔΕΛΕΑΡ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ.

Απ’ ότι μας γνωστοποιεί η ειδησεογραφία σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται η Ελενα Ακρίτα. Να συμπληρώσουμε κάποια πράγματα επιπροσθέτως σε όσα αναφέραμε στην ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε “Αθλια και ακατανόητη επίθεση της Ελενας Ακρίτα στο ΚΚΕ“.

Η δημοσιολόγος αυτή για πολλά χρόνια, αρθρογραφώντας στα ¨ΝΕΑ” και για να στηρίξει το κόμμα της Κουμουνδούρου δεν δίστασε με τα κείμενα της να ανοίξει μέτωπο και μάλιστα χρησιμοποιώντας σχεδόν υποτιμητικές εκφράσεις με το πολιτικό μόρφωμα του Λαφαζάνη, και με άκομψο λεξιλόγιο, άσκησε πολεμική στο ΚΚΕ για την στάση του στο τελευταίο δημοψήφισμα. Τι έγινε στην πορεία και έπεσε θύμα λογοκρισίας, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από το συγκρότημα Μαρινάκη δεν γνωρίζουμε. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι 2015 έπαιρνε σβάρνα όλα τα ΜΜΕ για να μας πει ότι “εγκαταλείπει πικραμένη και απογοητευμένη τον ΣΥΡΙΖΑ“.

Προφανώς τώρα, η προσφορά των προνομίων που της εξασφαλίζει μια βουλευτική έδρα που της προσφέρεται στο πιάτο, είναι σοβαρό δέλεαρ ,

για να αναθεωρήσει τις απόψεις της.

Επίσης δεν λησμονούμε ότι η Ελενα Ακρίτα ήταν το πρόσωπο που υπερασπίστηκε δημόσια τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, όταν αυτός έκανε την ιστορική αλητεία να ονομάσει αίθουσα που ισογείου του Ρεξ σε Σκηνή “Ελένη Παπαδάκη” και ταυτόχρονα επέκρινε το Δ,Σ του ΣΕΗ, το οποίο με ανακοίνωση του στιγμάτιζε την ενέργεια του καταδικασμένου παιδεραστή.

http://vathikokkino.gr/archives/133053

Δεν υπάρχουν σχόλια: