Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ! Η ΕΚΛΕΚΤΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ" ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ «ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ»...

Η Jane Goodall, τώρα 88 ετών, είναι Αγγλίδα πρωτοπαθολόγος και ανθρωπολόγος και υποστηρίκτρια των ζώων. Είναι περισσότερο γνωστή για την έρευνα της για τους χιμπατζήδες του εθνικού πάρκου Gombe Stream στην Τανζανία. Θεωρείται ηρωίδα επειδή νοιάζεται πολύ για την άγρια ​​ζωή απ’ όταν ήταν μικρό κορίτσι – κάτι σαν την Γκρέτα Τούνμπεργκ.
Επίσης είναι είναι Αγγελιοφόρος Ειρήνης των Ηνωμένων Εθνών, επίτιμο μέλος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Μέλλοντος, ενώ το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (Μεγάλη Επανεκκίνηση) την κατατάσσει στους παγκόσμιους ηγέτες. Είναι δυο φορές παντρεμένη, Ολλανδό ευγενή και έχει τίτλο βαρονέσας, από τον οποίο έχει ένα γιο, και μετά το διαζύγιο της παντρεύτηκε έναν Τανζανό βουλευτή τον οποίο έχασε από καρκίνο.

Επίσης είναι μέλος του think tank «Population Matters», που στα μεγάλα γράμματα αναφέρεται στη “βιώσιμη ανάπτυξη”, την κλιματική αλλαγή, βιοποικιλότητα κλπ στα λίγο μικρότερα στον οικογενειακό προγραμματισμό, την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και γενικότερα, σε αυτό που θα ήθελε η Goodall να δει το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα: Τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού!

Ενώ μεγάλωσε σε μια χριστιανική εκκλησιαστική οικογένεια, ως νέα γυναίκα, έκανε νυχτερινά μαθήματα Θεοσοφίας. Και προφανώς από εκεί ξεκίνησε και η μύηση της, από την Θεοσοφική Σχολή της σατανίστριας Ελένα Μπλαβάτσκι.

Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει στον Θεό, η Goodall είπε τον Σεπτέμβριο του 2010: «Δεν έχω ιδέα για το ποιος ή τι είναι ο Θεός, Πιστεύω όμως σε κάποια μεγάλη πνευματική δύναμη. Το αισθάνομαι ιδιαίτερα όταν βρίσκομαι έξω στη φύση. Είναι απλώς κάτι που είναι μεγαλύτερο και δυνατότερο από αυτό που είμαι ή αυτό που είναι κάποιος. Το νιώθω. Και μου αρκεί». Όταν ρωτήθηκε την ίδια χρονιά εάν εξακολουθεί να θεωρεί τον εαυτό της Χριστιανή, η Goodall είπε στον Guardian «Υποθέτω πως ναι. Μεγάλωσα ως χριστιανή».

«Ήμουν απόλυτα πεπεισμένη ότι υπήρχε μια μεγάλη πνευματική δύναμη που ονομάζουμε Θεό, Αλλάχ ή Μπράχμα, αν και ήξερα, εξίσου σίγουρα, ότι το πεπερασμένο μυαλό μου δεν θα μπορούσε ποτέ να κατανοήσει τη μορφή ή τη φύση του».

Στον πρόλογό της στο βιβλίο του 2017 The Intelligence of the Cosmos του Ervin Laszlo, ενός φιλόσοφου της επιστήμης που υποστηρίζει τη θεωρία της κβαντικής συνείδησης, η Goodall έγραψε: «πρέπει να αποδεχτούμε ότι υπάρχει μια Νοημοσύνη που οδηγεί τη διαδικασία [της εξέλιξης], ότι το Σύμπαν και η ζωή στη Γη εμπνέονται και διαμορφώνονται από έναν άγνωστο Δημιουργό, ένα Υπέρτατο Όν, μια Μεγάλη Πνευματική Δύναμη».

Μόνο που το Υπέρτατο Όν κατά την Θεοσοφία της Μπλαβάτσκι δεν είναι ούτε ο Χριστιανικός Θεός, ούτε ο Αλλάχ, ούτε ο Μπράχμα, αλλά κάποιο άλλο Όν με κέρατα και ουρά.
«Θα ήθελα να μειώσω τον πληθυσμό χωρίς πόνο»

Το 2015 η Jane Goodall συμμετείχε στη σειρά ταινιών HUMAN, με την ευκαιρία της Διάσκεψης για το Κλίμα που επρόκειτο να διεξαχθεί στο Παρίσι τον Δεκέμβριο.

Βλέποντας το βίντεο αρχικά, έχεις την εικόνα μιας “γλυκιάς” ηλικιωμένης γυναίκας που νοιάζεται για το περιβάλλον αλλά και την φτώχεια στον πλανήτη, τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις και τα λόμπι, μέχρι… που φτάνεις στο 3:33 λεπτό του βίντεο, όπου παθαίνεις ένα απόλυτο σοκ, όταν την ακούς να λέει τι θα έκανε “αν είχε μια μαγική δύναμη να αλλάξει τα πράγματα:
Αν μου επιτρεπόταν να κάνω μερικές αλλαγές,
Αν είχα αυτή τη μαγική δύναμη
Θα ήθελα
Χωρίς να δημιουργήσω κανένα πόνο ή βάσανο
Να μειώσω τον αριθμό των ανθρώπων στον πλανήτη


Γιατί όπως λέει, οι φτωχοί είναι αυτοί που καταστρέφουν τον πλανήτη για να επιβιώσουν, και «δεν πειράζει το άτομο που υποφέρει», αλλά πρέπει να κόψεις τα δέντρα για να ταΐσεις την οικογένεια σου, ή να κάνεις κάρβουνα, ή πρέπει να αγοράσεις το φτηνότερο φαγητό ακόμα κι αν αυτό επιφέρει τρομακτικό βάσανο στα ζώα (χορτοφάγος γαρ, σαν την Γκρέτα) ή παιδική εργασία σκλαβιάς κάπου αλλού…

Δηλαδή, αντί να τα βάλει με τις κοινωνικές ανισότητες που δημιουργούν την ακραία φτώχεια, θέλει να εξαλείψει τη φτώχεια, εξαφανίζοντας τους ίδιους τους φτωχούς από τη γη.

Και μετά επικαλείται και αναιδώς το απόφθεγμα του Γκάντι για την απληστία των πλουσίων, ότι Αυτός ο πλανήτης μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες, εκτός από την απληστία.

Και γεννάται το ερώτημα: Πως μειώνεις έναν παγκόσμιο πληθυσμό χωρίς πόνο; Μόνο αν καταφέρεις να τον στειρώσεις και να μην αναπαράγει παιδιά. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, και στο μυαλό της, ένας στείρος άνθρωπος δεν νιώθει και κανέναν πόνο. Ακριβώς το σενάριο της αποκαλυπτικής σειράς UTOPIA, που μοιάζει τόσο σατανικά παρόμοιο με την κατάσταση της “πανδημίας” που βιώνουμε σε όλον τον πλανήτη!

Και η ειρωνεία είναι ότι ο κόσμος που την ακούει λέει τι γλυκιά, και πόσο ωραία τα λέει, χωρίς καν να συνειδητοποιεί ότι αφορά τους ίδιους.

Αυτή, λοιπόν, είναι η σεβάσμια ιέρεια της Παραθρησκευτικής Οργάνωσης της Κλιματικής Αλλαγής, η αγαπημένη των επίσης σατανικών ΟΗΕ και Παγκόσμιο Οικονομικού Φόρουμ.

Για την εν λόγω κυρία, είχαμε γράψει στο παλιό ιστολόγιο από το έτος 2016, πολύ προ «πανδημίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: