Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΩΤΟΦΑΓΟΥΣ.

Επειδή οι πολιτικοί απατεώνες της Ν.Δ., έχουν την εντύπωση ότι απευθύνονται σε ηλίθιους, μπαίνεις στον πειρασμό να ασχολείσαι με θέματα που κανονικά δεν θα είχαν θέση σε μια προεκλογική αντιπαράθεση. Και φυσικά αναφερόμαστε στο πεδίο της σκανδαλολογίας, που απ’ ότι φαίνεται θα είσαι το ουσιαστικό θέμα αντιπαράθεσης μεταξύ των κομμάτων εξουσίας.

Οπως γράφαμε τις περασμένες μέρες, φάγαμε στην μάπα την βίλα Ραγκούση και τώρα με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της «Κυριακάτικης Δημοκρατίας» συνεχίζεται το ίδιο γαϊτανάκι, αυτή την φορά με θέμα: «Το παραμυθένιο σπίτι των 471,3 τ.μ., με τα 10 δωμάτια, τις 16 κλίνες, την πισίνα και φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου». τουτέστιν «Η ΕΠΑΥΛΗ Μητσοτάκη airbnb από το 2014».

Αφού λοιπόν η Ν.Δ αναγκάζεται να παραδεχθεί ότι “το σπίτι ενοικιάζεται για μερικές ημέρες τον χρόνο” (δεν θα μπορούσε να κάνει και διαφορετικά μετά τα αποδεικτικά στοιχεί που ήρθαν στην δημοσιότητα) με την ανακοίνωσή της στρέφει τα πυρά στους πολιτικούς της αντιπάλους που δημοσιοποίησαν το θέμα και συγκεκριμένα “στον εκκολαπτόμενο στενό συνεργάτη του ΣΥΡΙΖΑ κ. Φιλιππάκη και την εφημερίδα «Δημοκρατία»” και υποτιμούν την νοημοσύνη μας με τον ισχυρισμό “Το σπίτι δεν ανήκει στον Πρωθυπουργό,

αλλά στη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι”.

Αυτό είναι το θέμα ρε τσιμάνια σε ποιον ανήκει τυπικά αυτή η βίλα ή το πώς αποκτήθηκε; Ευκαιρία, λοιπόν να σας θυμίσουμε την εισαγωγή ενός δημοσιεύματος του ¨Βήματος” που χρονολογείτε από τις 28 Νοεμβρίου του 2008:

Προσωπικές σχέσεις, οι οποίες χρονολογούνται από το 2000 και εντεύθεν, διατηρούσε με τα υψηλόβαθμα στελέχη της Siemens ο βουλευτής της ΝΔ κ. Κυρ.Μητσοτάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες που εξετάζουν οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, ο κ. Μητσοτάκης προ εξαετίας φέρεται να αγόρασε τμήμα αγροτεμαχίου συνολικής έκτασης 24 στρεμμάτων στην Τήνο, στο οποίο και έχτισε πολυτελή εξοχική κατοικία.
Για την αγορά του ακινήτου λέγεται ότι υπήρξε διαμεσολάβηση των υψηλόβαθμων στελεχών της Siemens κκ. Μ. Χριστοφοράκου και Διον. Δενδρινού, οι οποίοι, μέσω offshore εταιρείας με έδρα τον Αγιο Βικέντιο, είχαν επιδοθεί σε μπαράζ επενδύσεων στην κτηματαγορά
“,

Και δεν είναι μόνο αυτή η αναφορά. Επειδή οι σχέσεις Μαρινάκη – Μητσοτάκη έχουν περάσει από 40 κύματα να θυμίσουμε περασμένη ανάρτηση του μπλοκ μας όπου αναφέραμε ότι ο πλουτοκράτης – μιντιάρχης, είχε επιστρατεύσει το καλύτερο δημοσιογραφικό “πιστόλι”, τον δημοσιογράφο Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο, για να θυμίσει στον πρωθυπουργό ότι διαθέτει “μεσοτοιχία βίλα με τον Χριστοφοράκο της Siemens” μια αναφορά που πιθανόν του έστελνε το μήνυμα ότι διαθέτει ντοκουμέντα για την εμπλοκή του Μητσοτακέικου στο σκάνδαλο της Ζήμενς και στην φυγάδευση του Χριστοφοράκου από την Ελλάδα στην Γερμανία. (Που να βρεις άκρια στα παρασκηνιακά νταλαβέρια που έχουν πολιτικάντηδες και πλουτοκράτες).

Στον νεκρό τότε πολιτικό χρόνο η κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης έκαναν μόκο για τα όσα τους απέδιδε ο κουμπάρος της πρωθυπουργικής οικογένειας για το πώς αποκτήθηκε η βίλα της Τήνου. Τώρα “ανακάλυψαν” ότι “ανήκει” στην Μαρέβα και ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία με τα μόνιμα όπλα του, το ψέμα και την τοξικότητα”.

Εχουν φαίνεται την αίσθηση στο Μέγαρο Μαξίμου ότι απευθύνονται σε λωτοφάγους.

vathikokkino.gr/archives/131814

Δεν υπάρχουν σχόλια: