Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

ΤΑ ΤΕΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Δεν είναι μόνο το ιδεολογικό και πολιτικό ξέπλυμα των αντιδραστικών αποκρουστικών ΜΑΥδων και Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΤΕΑ) του Εμφυλίου  που επιχειρεί η ακροδεξιά ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας.

Είναι και αυτό, καθώς τα Τάγματα Εθνοφυλακής Ηπείρου αποτελούν μαζί με τις Ενώσεις Αποστράτων που ελέγχονται από το Πεντάγωνο αυτούς που οργανώνουν κάθε χρόνο τις Γιορτές του Μίσους στο Γράμμο και το Βίτσι!

Είναι η κυβερνητική-καθεστωτική προπαγάνδα των στρατιωτικοποιημένων τμημάτων πολιτών που ενεργοποιούνται στην εφαρμογή των σύγχρονων Δογμάτων Πολέμου-Καταστολής. Μάλιστα το 2017 ήταν Έτος Εθνοφυλακής.

Ποιοι είναι οι εχθροί τους;

 

Εχθροί τους μας λένε ότι είναι οι Αλβανοί Τσάμηδες και ο UCK, αλλά οι ακροδεξιές Λέσχες Εφέδρων και η Εθνοφυλακή που συγκροτεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στρέφονται εναντίον των μειονοτήτων της Βόρειας Ελλάδας, εναντίον των εργαζομένων και των κοινωνικών κινημάτων!
Η αδίστακτη αυταρχική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ του ολοκληρωτικού καπιταλισμού, αυτοί που επιβάλλουν τα Μνημόνια και μας αρπάζουν το μισθό, την σύνταξη, το σπίτι με κάθε μέσο μας εμπλέκουν στα τρομοκρατικά-πολεμικά τους σχέδια για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα του Λάτση, του Βαρδινογιάννη, της Energean...

Ποιους υπηρετούν;

Εντάσσονται υπηρεσιακά στα επιθετικά-επεμβατικά σχέδια του Ελληνικού Στρατού με πεδίο δράσης τα Βαλκάνια -Ζωτικό Χώρο- του ελληνικού κεφαλαίου και στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ.

Συγκροτήθηκαν για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της Energean και τα επενδυτικά σχέδια αυτής στη Δυτική Ελλάδα, αλλά επίσης τον αγωγό TAP! ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: