Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ

Γράφει ο mitsos175

Ο Πατούλης είναι ένας ελεεινός. Αλαζόνας, άχρηστος, ρήμαξε την Περιφέρεια με τα ρουσφέτια και τα σκάνδαλα.
Αφού δεν τραβάει άλλο, μας αδειάζει τη γωνιά, όμως η γαλάζια συμμορία φροντίζει να βάλει στη θέση του ακόμα χειρότερο!
Θα πείτε «υπάρχει χειρότερος»; Βεβαίως, ο Χαρδαλιάς! Αυτός ο ανεκδιήγητος κόπανος που τον βλέπαμε στους τηλεοπτικούς βόθρους τον καιρό της Πανδημίας. Ο τύπος που συμμετείχε ενεργά στο μεγαλύτερο έγκλημα όλων των εποχών!

Ο αστοιχείωτος έδειξε από νωρίς τα «προσόντα» του για μέλος της γαλάζιας μαφίας.
«Ο Χαρδαλιάς έχει καταδικαστεί δυο φορές από Ελληνικά δικαστήρια (ένα χρόνο φυλάκιση με αναστολή και 3.000 ευρώ πρόστιμο το 2015 και έξι μήνες με αναστολή το 2016) για ρύπανση στην περιοχή Εργάνη (δασική περιοχή στον Υμηττό) κατά την περίοδο που ήταν δήμαρχος του Βύρωνα. Η ρύπανση αφορά την εναπόθεση απορριμμάτων στην περιοχή κατά τη διάρκεια έργων κατασκευής δρόμων του δήμου».

Τον θυμόμαστε το μαζί με το δεξιό ψάλτη Σωτήρη Τσίοδρα να ανακοινώνει πρόστιμα και να κουνά το δάκτυλο στα θύματα του κορωνοϊού την ώρα που ο Μητσοτάκης διέλυε το ΕΣΥ. Ποιος δε θυμάται τα παράλογα μέτρα που ανακοίνωνε και που όχι μόνο δεν εμπόδιζαν τη διάδοση του κορωνοϊού,

αλλά έκαναν τα πράγματα τρις χειρότερα;

Το Βαθύ Κόκκινο έχει γράψει πολλά άρθρα σχετικά. Ήταν τότε που κοπανούσαν πρόστιμα και έδερναν τον κόσμο γιατί τολμούσε να βγει από το σπίτι – φυλακή, τότε που ήμασταν πρώτοι παγκοσμίως σε νεκρούς, αφού δεν υπήρχαν ΜΕΘ. Είχαμε όμως μπάτσους.
Αλλά δεν του έφτασε που συμμετείχε στο θάνατο 37.089 ανθρώπων, έπρεπε ως καλός νεοδημοκράτης να κάνει στάχτη χιλιάδες στρέμματα. Το 2021 ανέλαβε συντονισμό των δασικών πυρκαγιών. Τότε κάηκαν 1.301.239 στρέμματα! Οι καπνοί είχαν καλύψει την Ελλάδα και φαίνονταν από το διάστημα! Από κείνες τις πυρκαγιές, τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.
Όπου πήγε ο ανίκανος έγινε απίστευτη καταστροφή. Ως υφυπουργός Εθνικής Άμυνας θα πάει – λένε- να ελέγξει δήθεν αιφνιδιαστικά τις αποθήκες πυρομαχικών. Το πρόγραμμα των αιφνιδιαστικών επιθεωρήσεων το έχει ήδη ανακοινώσει δημόσια! Δεν έχει σημασία, άλλωστε η αποθήκη ανατινάχθηκε για να μη βρουν πόσα όπλα λείπουν.

Ναι, είναι χειρότερος από τον Πατούλη, ο πλέον άχρηστος κι επικίνδυνος. Θα τον ψηφίσουν; Φυσικά! Αφού ψηφίζουν τα ζωντόβολα, οι διεφθαρμένοι και οι ηλίθιοι, θα βγάλουν αυτόν που τους εκπροσωπεί. Οι υπόλοιποι θα κάθονται στο καναπέ μέχρι να πιάσει φωτιά το σπίτι τους.
Τύποι σαν αυτόν είναι πληγή, είναι η τιμωρία που αξίζει σε υποταγμένους και βλαμμένους.

http://vathikokkino.gr/archives/139533

Δεν υπάρχουν σχόλια: