Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Ο “ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ” ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ

Διεκδικώντας την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εσωκομματικές εκλογές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, απευθύνει κάλεσμα σε μέλη και φίλους/ες του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ της Κορίνθου, να παραβρεθούν σήμερα σε καφετέρια, για να τους αναλύσει τι σημαίνει το σύνθημα του «Αξιόπιστα και ενωτικά και αριστερά, γιατί μπορούμε». Και τώρα θα πείτε τι μας ενδιαφέρει εμάς αυτό;

Φυσικά και δεν μας απασχολούν τα διαδραματιζόμενα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος/α θα διαδεχθεί τον Τσίπρα στην ηγεσία του κόμματος. Απλώς επειδή μας έστειλε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα αναγνώστης μας απ’ την Κόρινθο, “πρώην συριζαίος” όπως μας γράφει και σέρνει τα εξ αμάξης στον Τσκαλώτο, που τον θεωρεί απ’ τους κύρια υπεύθυνους που έγιναν “ρεζίλι των σκυλιών”, όπως αναφέρει, να κάνουμε μια επισήμανση.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ένας πάμπλουτος πρώην εθελόδουλος εξουσιαστής (ένα άτομο που όσο είχε υπουργικούς θώκους θησαύρισε έχοντας στην κατοχή του «χαρτοφυλάκια» των επενδυτικών κολοσσών JP Morgan, και της Black Rock) είναι άκρως προκλητικό να παρουσιάζεται σαν φορέας αριστερής πολιτικής.

 Εκτός των άλλων θυμόμαστε ότι ήταν ο ίδιος που στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εισηγήθηκε και καθιερώθηκαν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί με το “ακαταμάχητο” επιχείρημα ότι έτσι αποφεύγονται περιστατικά «υψηλής ψυχικής έντασης». “H κανονική αγορά στέγασης έχει πάντα ένα ρίσκο. Παίρνεις ένα δάνειο και κάποια στιγμή πρέπει να το ξεπληρώσεις. Έχεις και την πιθανότητα κάποια στιγμή να μη σου βγει αυτό το ρίσκο και να το χάσεις“, μας είχε πει χαρακτηριστικά τότε ο Τσακαλώτος.

Υ.Γ: Και επειδή δεν έχουμε όλοι μνήμη χρυσόψαρου,

μόνο σε υποκρισία μπορεί να αποδώσουμε τις πρόσφατες ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που καταδικάζει την-ευτυχώς αποτυχημένη προχθεσινή προσπάθεια– να βρεθούν δυο λαϊκές κατοικίες στα νύχια κορακιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: