Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

ΚΚΕ: Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ 2.0

Του Γ. Γ.

Εχω μείνει άφωνος από το άρθρο του Μάκη Παπαδόπουλου μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στην ιστοσελίδα 902. Με κίνδυνο να παρεξηγηθώ, θα πω ότι μου θυμίζει τα συνωμοσιολογικά άρθρα που έγραφε για χρόνια, στο περιοδικό «Νέμεσις» -που έκδιδε η Λιάνα Κανέλλη και είχε διευθυντή έναν δεδηλωμένο αντικομουνιστή τον Γιώργο Μπαχά– ο πρώην βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ και δεξί χέρι του Καρατζαφέρη, Κωνσταντίνος Αϊβαλιώτης. Αυτός χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο «Κώστας Κυδωνιάτης» ζύμωνε πολιτικοϊδεολογικά τους αναγνώστες του στον εθνικισμό και στην πατριδοκαπηλία.

Τώρα το στέλεχος του ΚΚΕ κάνει τουρλουμπούκι άσχετες καταστάσεις για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η παγκόσμια κεφαλαιοκρατία ετοιμάζει τον Άνθρωπο 2.0. Κι αυτό δεν το λέει το “κόμμα του Θεού”, ούτε ο Βελόπουλος, αλλά το ΚΚΕ!

Ενα απόσπασμα από το άρθρο του Μάκη Παπαδόπουλου:

Κρυφοί και φανεροί σημαιοφόροι των σχεδίων ευρωατλαντισμού

Για να επιτευχθούν οι νέοι στόχοι του κεφαλαίου, υλοποιείται σήμερα ένα μεγάλο πλήθος πολιτικών, νομοθετικών και πολιτιστικών παρεμβάσεων.

Η προώθηση της ταυτότητας φύλου, το δικαίωμα στη συνεχή φυλομετάβαση, οι μεταμοντέρνες θέσεις του «ατομικού αυτοπροσδιορισμού» και το τσουβάλιασμα ανθρώπων με διαφορετική ταξική θέση, πολιτικές απόψεις και εκφράσεις σεξουαλικότητας ως ενιαία «ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα», αποτελούν επίσημη στρατηγική της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Μια σειρά από νομοθετικές ρυθμίσεις, όπως το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Γονικής Σχέσης (που αναγνωρίζει τη γονική σχέση του παιδιού με τρεις γονείς του ίδιου βιολογικού φύλου) έχουν ήδη τεθεί σε εφαρμογή.

Πλατφόρμες μαζικής ψυχαγωγίας,

τύπου Netflix, βομβαρδίζουν με πανομοιότυπα μηνύματα και παρουσιάζουν όποιον τα αρνείται ως αντιδραστικό, θρησκόληπτο και φασίστα.

Σε αυτήν την κατεύθυνση αξιοποιείται και η αυτοαποκαλούμενη ηγεσία των ΛΟΑΤΚΙ, που χρηματοδοτείται και στηρίζεται από ομίλους όπως του Τζ. Σόρος, της «JP Morgan», της «General Electric». Στο παγκόσμιο φόρουμ του Νταβός συζήτησαν πρόσφατα πώς η εταιρική διπλωματία θα προωθήσει την ατζέντα της «ηγεσίας των ΛΟΑΤΚΙ».

Ισχυρά κέντρα των ΗΠΑ, όπως η Υπηρεσία Προηγμένων Αμυντικών Ερευνητικών Προγραμμάτων (DARPA) και η Εθνική Πρωτοβουλία Βιοτεχνολογίας και Βιοκατασκευής, χρηματοδοτούνται αδρά για να δημιουργήσουν τον «Ανθρωπο 2.0», ένα έμβιο ανθρωποειδές ρομπότ (cyborg), ένα ουδέτερο ανθρώπινο σώμα – βιολογικό εργαστήριο, που θα επιδέχεται απεριόριστες τεχνικές μεταβολές και άμεσες εντολές διακυβέρνησης. Ολα αυτά παρουσιάζονται με ανώδυνους όρους, όπως «σύγχρονη συμβίωση ανθρώπου και υπολογιστή».

Η εναντίωση της Εκκλησίας, των ακροδεξιών κύκλων και διεθνώς του ευρασιατικού μπλοκ σε αυτές τις κατευθύνσεις, στο όνομα της υπεράσπισης των «παραδοσιακών αξιών», εκφράζει αντιθέσεις ανάμεσα σε διαφορετικά μονοπωλιακά και ιμπεριαλιστικά μπλοκ και αξιοποιείται ως βολικός αντίπαλος της γραμμής του ευρωατλαντισμού. Δίνει στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ τη δυνατότητα να φοράνε τον μανδύα του εκσυγχρονιστή, απέναντι σε θρησκευτικές ιδεοληψίες και αγκυλώσεις που δεν λαμβάνουν υπόψη τα σύγχρονα δεδομένα μαζικής συμμετοχής των γυναικών στην κοινωνική εργασία. Αποτελεί μια συντηρητική εκδοχή υπεράσπισης αστικών θεσμών, όπως π.χ. ο γάμος στο έδαφος του καπιταλισμού.

vathikokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: