Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

ΠΑΥΛΟΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ (ΧΑΡΟΚΟΜΜΕΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ): ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΩΧΡΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ”

Μόνο να υποκλιθείς στην χαροκαμένη Μαρία Καρυστιανού, μητέρα της 20χρονης Μάρθης Ψαροπούλου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο δυστύχημα- έγκλημα στο σιδηροδρομικό δίκτυο στα Τέμπη, και στον Παύλο Ασλανίδη πατέρας του αδικοχαμένου Δημήτρη στο ίδιο έγκλημα που παρ’ όλο τον αβάσταχτο πόνο τους, βρίσκουν την δύναμη να καταγγείλουν τους ενόχους για την στυγερή δολοφονία των παιδιών τους. 

Στις ομιλίες τους στην εκδήλωση στο Ευρωκοινοβούλιο με τίτλο: «Τέμπη: Εκτροχιασμός του Κράτους Δικαίου», την οποία διοργάνωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης, είπαν τα πράγματα με το όνομα τους.

Είναι συγκλονιστικά τα όσα είπε στο ο κ. Ασλανίδη. Ουσιαστικά χαρακτήρισε το καθεστώς Μητσοτάκη μια τριτοκοσμική δικτατορία και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν βρέθηκε ούτε ένα γαλάζιο τρολ να αντιδράσει.

Οσοι ζούμε σ αυτή την χώρα τα τελευταία χρόνια έχουμε την αίσθηση ότι ζούμε σε εμπόλεμη ζώνη. Και υπαίτιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούν. Διεφθαρμένοι, δήμιοι του λαού, ανελέητοι μπροστά στην δυστυχία μας, παίζουν με τις ζωές μας. Ακόμα και οι δοσίλογοι του σκοτεινού παρελθόντος, ωχριούν μπροστά τους.

Είναι δυστυχώς φανερό ότι δεν μπορούμε πλέον να εμπιστευόμαστε τέτοιους λειτουργούς της δικαιοσύνης. Η διάκριση των εξουσιών έχει καταργηθεί, και δεν είναι υπερβολή να μιλάμε για κυβερνώσα μαφία, για συμμορία που λεηλατεί την χώρα, ανάλγητη στο πένθος και την συμφορά μας.

Ντροπή στους δικαστές, ντροπή στον πρωθυπουργό Μητσοτάκη, ντροπή στον υπεύθυνο υπουργό Καραμανλή.

Υποκριτές, γραμματείς και φαρισαίοι που μιλάτε για ειρήνη και ανθρώπινα δικαιώματα, σε επίσημες στημένες ομιλίες όταν την ίδια στιγμή μετατρέπεται όλη την χώρα σε νεκροταφείο και θέλετε βα θάψετε ζωντανούς ανθρώπους, ιδέες και ιδανικά. Γύπες που αφαιρείτε με τέτοιο ελεεινό τρόπο νέων ανθρώπων χωρίς να ντρέπεστε …

Στο ίδιο καταγγελτικό ύφος ήταν και η τοποθέτηση της κ. Μαρίας Καρυστινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: