Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

"ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ..."


Λοβερδος Στελακατος Χρηστος
Ξεκάθαρα μαφία με πυραμίδα δόμηση και πολιτικούς μέσα σε αυτή. Αγνοούνται 3 βαγονια του εμπορικού τρένου.
Ανακοινώθηκε το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου για το έγλημα των Τεμπών το οποίο παρέδωσαν οι οικογένειες των θυμάτων στις Ανακριτικές Αρχές της Λάρισας, προκειμένου να αξιοποιηθεί αλλά και να ενσωματωθεί στη σχετική δικογραφία.
Από το πόρισμα προκύπτει ότι:
1. Ο χώρος "μολύνθηκε" αφού ικανή έκταση περίπου 2 στρεμμάτων μπαζώθηκε με φερτά υλικά όπως χαλίκια και μπετόν με επιμελή και μόνιμο τρόπο, δηλαδή αφαίρεση του χώματος σε ικανό βάθος, πάχτωση του με χοντρά εμποτισμένα χαλίκια λατομείου και κάλυψη με σκυρόδεμα επίσης ικανού πάχους.
2. Τα αντικείμενα-πειστήρια (συντρίμμια, χώματα) που μετακινήθηκαν από τον τόπο του συμβάντος δεν προστατεύθηκαν τόσο από τις καιρικές συνθήκες, όσο και από τυχόν απόπειρά αλλοίωσης ή αφαίρεσης.
3. Είναι αδύνατη η λήψη δειγμάτων λαμαρινών με αιθάλες από τα κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας μετά το δυστύχημα, καθώς ενώ όλα τα βαγόνια της επιβατικής αμαξοστοιχίας μεταφέρθηκαν σε οικόπεδο του ΟΣΕ (!) στη θέση Κουλούρι, τα συγκεκριμένα 3 βαγόνια-κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας που συμμετείχαν στο συστύχημα, «αγνοούνται» καταφανώς.
Βέβαια αυτό που απασχολεί και πρέπει να απασχολεί τον λαό είναι που έφαγε ο φερτός Κασελάκης με ένα δυστυχισμένο παιδί δίπλα του που το τραβολογάν από δω και από εκεί σε ένα κακοστημένο θέατρο και το πόσο υπέρ κομψή είναι η Μαρέβα άλλο ένα τσακάλι της πολιτικής μαφίας, που πίνει το αίμα αυτού του τόπου.

www.press

Δεν υπάρχουν σχόλια: