Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

ΑΡΗΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ: ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Για το μόνο που δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον Αρη Πορτοσάλτε είναι για έλλειψη φαντασίας. Ειδικά σε ότι τον αφορά προσωπικά εκεί η φαντασία του οργιάζει.  Αν, θυμάστε πριν από καιρό όταν κάποιος έγραψε με μαρκαδόρο, στην είσοδο του σπιτιού του “παπαγάλε Πορτοσάλτε” αυτός εκτίμησε ότι επιχειρείτε “δολοφονία χαρακτήρα”, του και ότι αυτή η ενέργεια “έχει ως στόχο τον πλουραλισμό και την ελευθεροτυπία. Έχει στόχο τη δημοκρατία”.

Σήμερα πήγε ένα βήμα πιο μπροστά. Εξέλαβε κάποιους χιουμοριστικούς στίχους του ηθοποιού και τραγουδιστή Πάνου Βλάχου και συγκεκριμένα τον στίχο  «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», ως «προτροπή σε δολοφονία με δόλο» και ανακοίνωσε ότι προσφεύγει στην αστική δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση και αγωγή κατά του καλλιτέχνη.

Αυτό το κόσμημα της δημοσιογραφίας πέρα ότι θεώρησε ευκαιρία να ποινικοποιήσει την σάτιρα, εξαπέλυσε για άλλη μια φορά έναν παραληρηματικό λόγο κατά της Αριστεράς και των αριστερών που βγάζουν «μίσος, βία και φόνο».

«Ένας προτρέπει να με δολοφονήσουν και θα μείνω άπραγος; Θα πάμε με μήνυση και αγωγή και ό,τι άλλο χρειάζεται. Θα ακούω εγώ και η οικογένειά μου να δολοφονούμαι για τις απόψεις μου; Ο μοναδικός κριτής μου είναι ο Θεός και η επί Γης δικαιοσύνη. Είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι η βία είναι μαμή της ιστορίας που λέει η Αριστερά. Θα πρέπει να παίρνω άδεια για να λέω τις απόψεις μου;», μας είπε μεταξύ άλλων ο τρισμέγιστος δημοσιολόγος.

Φυσικά δεν εντυπωσιαζόμαστε από την στάση Πορτοσάλτε. Είναι το ίδιο άτομο που πριν καιρό … απάγγειλε Κασιδιάρη.

http://vathikokkino.gr/archives/149833

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΧΩΡΙΣ..ΠΟΡΔΟΚΛΑΣΤΕ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΤΟΝΗ !!!