Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ


Ο “άμεμπτος”κομμουνιστής που κολυμπάει στο χρήμα,ο “τιμητής” της δημόσιας ζωής, έχει θεία του την γυναίκα του Στυλιανού Παττακού. Ο πατέρας του ήταν αδερφός της γυναίκας του Παττακού. 
Το1967 ο πατέρας Τσίπρας, είχε αναπτύξει στην Άρτα μία εργολαβική εταιρεία με κάποιες δουλειές.
Τον καιρό εκείνο υπήρχαν ανεπτυγμένες σ’ολόκληρη την επικράτεια οι στρατιωτικές Μ.Ο.Μ.Α., οι οποίες ανελάμβαναν έργα επ’ωφελεία του δημοσίου και με άριστα αποτελέσματα,
διοικούμενες από αξιωματικούς του ελληνικού Μηχανικού.

Αυτό όμως δυσαρεστούσε τους εγχώριους εργολάβους, που έβλεπαν να χάνουν χρήματα από έργα που το δημόσιο ανέθετε στις Μ.Ο.Μ.Α., δωρεάν βεβαίως!

Ο πατέρας Τσίπρας ζητά από τον παντοδύναμο τότε γαμπρό του Παττακό, να αποσύρει από την ζώνη ευθύνης της Μ.Ο.Μ.Α., την περιοχή Άρτης, ώστε να επωφεληθούν από τα έργα που πλέον δεν θα ανατίθεντο εις αυτήν. Ο γαμπρός του συναινεί και την αποσύρει.
Με “ελεύθερο” πλέον το πεδίο ο πατερας Τσίπρας επεκτείνει τις δραστηριότητες του, αλλά υπερβάλλων εις ζήλον πλουτισμού,κατηγορείται διά οικονομικόν σκάνδαλον,το οποίο ο έντιμος γαμπρός του δεν φαίνεται να είναι πρόθυμος να το καλύψει.

Διευκολύνεται, όμως, από την...“κατάστασιν”, να διαφύγη εις αραβικήν χώρα, η οποία τότε παρουσιάζει οργασμό τεχνικών έργων, με προτίμησιν αναθέσεως,σε ελληνικές τεχνικές εταιρείες.

Μόλις πέφτει η δικτατορία, ο πατήρ Τσίπρας επιστρέφει “εν δόξη”, με τογνωστό κόλπο του αντιστασιακού.

Η εταιρεία του πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο παίρνοντας έργα του... “φασιστικού”δημοσίου και από κομμουνιστάς Δημάρχους δι’ αναθέσεως πολλές φορές, για να μη ξεχνάμε και τις “δημοκρατικές διαδικασίες”!






Πηγή: ellinokratia
http://taxalia.blogspot.com 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΣΙΠΡΑΚΟ ! ΡΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΗΣΟΥΝ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ? ΚΑΙ ΤΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ! ΑΡΧΙΧΟΥΝΤΙΚΑΡΟΣ !!! ΒΡΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ? ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗ ??? ΡΕ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!! ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΙ Γ.Γ. ΣΤΟ Κ.Κ.Ε. ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ !!!