Τρίτη 8 Απριλίου 2014

5 ΝΕΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΘΑΝ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Άλλους 4 υποψηφίους γνωστοποίησε η παράταξη του Θανάση Παναγιωτόπουλου, που θα διεκδικήσει το Δήμο Δελφών. Αναλυτικότερα:
Υποψηφιότητα κ. Ηλία Μπόμπολα
Ο Ηλίας Μπόμπολας ανακοινώνει την υποψηφιότητά του με το Συνδυασμό ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ του υποψήφιου Δημάρχου Θανάση Παναγιωτόπουλου.
Κατά τα έτη 1982-1991 ήμουν στέλεχος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ν.Δ. ΦΩΚΙΔΟΣ. Από 1992 - 2012 που οι τοπικοί άρχοντες αποφάσισαν τη «διαγραφή» μου παραμένω ενεργό μέλος της Ν.Δ. Κατά τα έτη 2006-2010 εκλεγμένο μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Χρισσού. Σήμερα συντάσσομαι με τις θέσεις του Θανάση Παναγιωτόπουλου για μια ανανεωμένη και αποτελεσματική διοίκηση του Καλλικρατικού Δήμου Δελφών.
Υποψηφιότητα κ. Νεκτάριου Μίχου
Θα ήθελα να ανακοινώσω,
σε όλους τους φίλους την υποψηφιότητα μου στον συνδυασμό "Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών" με επικεφαλής τον κ Αθανάσιο Παναγιωτόπουλο.
Καλή δύναμη σε όλους μας.

Υποψηφιότητα κ. Ιωάννη Βαρκούτα
Το πρόσωπο του κ. Παναγιωτόπουλου είχε καθοριστική σημασία στην απόφασή μου να τον στηρίξω. Έχουμε συνεργαστεί την τελευταία τριετία σε μείζονος και ήσσονος σημασίας θέματα. Είναι άνθρωπος που τον διέπουν αξίες και αρχές. Έχει ήθος, αγάπη για την πόλη και την περιοχή, ακόρεστη όρεξη για δουλειά, μεθοδικότητα και οργάνωση.
Καταφέραμε μέσα στην δυσκολότερη οικονομική και αναδιαρθρωτική θητεία για την τοπική αυτοδιοίκηση να σταθούμε στο πλευρό των συνδημοτών μας, στα προβλήματα της καθημερινότητάς τους, αναβαθμίζοντας την ποιότητα της καθημερινότητάς παίρνοντας ριζοσπαστικές αποφάσεις. Θέσαμε λίθους στα θεμέλια της υγιούς αυτοδιοίκησης αλλά απομένουν πολλοί αγώνες ακόμη.
Για τους λόγους αυτούς τάσσομαι στο πλευρό του Υποψηφίου Δημάρχου Θανάση Παναγιωτόπουλου και ζητώ τη στήριξη των δημοτών μας για μια νέα και δημιουργική πορεία στον Δήμο Δελφών.
Υποψηφιότητα κας Γεωργίας Μαντά
Κατόπιν των τιμητικών προτάσεων που δέχτηκα από τους υποψήφιους Δημάρχους και σεβόμενη τις θέσεις και απόψεις καθενός, δυσκολεύτηκα να αποφασίσω. Με γνώμονα όμως την αγάπη για τον τόπο, τη διάθεση για κοινωνική προσφορά χωρίς ιδιοτελή και προσωπικά συμφέροντα, χωρίς μεγαλεπήβολες αυτοδιοικητικές φιλοδοξίες, με απλότητα και με επιρροές από την τριετή ενασχόλησή μου με τα κοινά, αποφάσισα τελικά να είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό «Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών» και θέτω τον εαυτό μου ενώπιον των πολιτών, συστρατευόμενη στο πλευρό του κ. Αθανασίου Παναγιωτόπουλου, για μια πιο εποικοδομητική και υγιή συνεργασία προς όφελος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των πολιτών του Δήμου Δελφών.
Γεωργία Αλ. Μαντά
Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Κίρρας
Οικονομολόγος- Εφοριακός Κτηματικής Υπηρεσίας
Υποψηφιότητα κ. Γιώργου Νάκου
 Με γνώμονα την ανανέωση των προσώπων και τον τρόπο λειτουργίας των Υπηρεσιακών μονάδων του Δήμου Δελφών για ομοιόμορφη αντιμετώπιση των προβλημάτων αδιακρίτως, όπως επαγγέλλεται ο Θανάσης Παναγιωτόπουλος, προσχωρώ στο συνδυασμό του για την ΔΕ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ. Τα πρώτα δύσκολα χρόνια του “Καλλικράτη” μέχρι και σήμερα μου έδωσαν την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του, τόσο με την ιδιότητα του Προέδρου ΔΣ, όσο και με τη συνεχή ανταλλαγή απόψεων επί Νομικών και Διοικητικών θεμάτων προς 
την κατεύθυνση της λυσιτελούς αντιμετώπισης των προβλημάτων σχηματίζοντας μια άριστη εικόνα.Λυπάμαι γενικώς για την αδυναμία καθόδου σε ενιαίο ψηφοδέλτιο όπως είχαμε πράξει με το συντεταγμένο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου κ. Ν. Φουσέκη που αποτελούσε κόσμημα για την αυτοδιοίκηση από πλευράς στελεχών.
Με τιμή
Γεώργιος Χαρ. Νάκος

Αντιναύαρχος ΛΣ (ΕΑ)



Πηγη.amfissaface.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΨΗΦΟ ΣΕ ΣΑΛΩΝΙΤΕΣ.