Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014

ΣΟΚ: Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε Ανάσταση μαζί με ανώτατους αξιωματικούς της ελληνικής αστυνομίας, σε εκκλησία που βρίσκεται μέσα στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Το γεγονός προκάλεσε αναστάτωση στην ηγεσία της ΕΛΑΣ.Οπως γράφει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο ΒΗΜΑ, με το που εμφανίστηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης στην εκκλησία Παμμεγίστων Ταξιαρχών, υπήρξε αμέσως ενημέρωση των ανώτατων κλιμακίων της ΕΛ.ΑΣ, αλλά και του υπουργείου, ουσιαστικά ζητώντας οδηγίες.
Όπως ανέφερε στο «Βήμα» αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ «Η εκκλησία αυτή είναι ενοριακή, όμως, ανήκει στον χώρο του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και είναι ο κύριος τόπος εκκλησιασμού των αστυνομικών. Ορθώς οι φρουροί του χώρου επέτρεψαν την είσοδο στην εκκλησία του κ. Κασιδιάρη και των συνοδών του, αφού οι πολίτες επιτρέπεται να εισέρχονται σε αυτήν. Μάλιστα,
ενημέρωσαν για την άφιξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής τον αξιωματικό υπηρεσίας.

Όμως ασφαλώς τίθεται ζήτημα ηθικής τάξης για τους ευρισκόμενους μέσα στην εκκλησία αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ αλλά και όσους ενημερώθηκαν για την άφιξη του κ. Κασιδιάρη. Ολοι προφανώς γνώριζαν το ζήτημα της δικαστικής έρευνας των μελών της Χρυσής Αυγής, αλλά και τις εντολές που είχαν δοθεί στο μνημόσυνο για τον θάνατο των δύο αστυνομικών της ΔΙΑΣ, στις 2 Μαρτίου, οπότε και εκδιώχθηκαν οι κ.κ. Κασιδιάρης αλλά και Παναγιώταρος. Η παρουσία του κ. Κασιδιάρη το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, ήταν σε μία αμιγώς θρησκευτική τελετή, όμως, σε έναν χώρο των ίδιων των υπηρεσιών οι οποίες ερευνούν της υπόθεση της Χρυσης Αυγής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: