Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Η ΝΤΟΡΑ ΣΤΟΝ ΛΕΜΟΝΟΣΤΙΦΤΗ

Είχε-δεν είχε ο παππούς Μητσοτάκης την πέταξε πάλι την παρόλα του.
Δεν λέω εκεί στα ενενήντα υπάρχει ασυλία στη μαλακία. Αλλά αν έχεις πίσω σου μία ζωή μαλακίες.
Λοιπόν ο Μητσοτάκης είπε ότι δεν συγχώρεσε ποτέ τον Σαμαρά που έριξε την κυβέρνηση του το 1993 κλπ, κλπ αλλά αυτός τον στηρίζει τώρα. Οπότε δεν βάζει και επίτροπο την Ντόρα (αυτό είναι το υπονοούμενο) γιατί η κυρία έχει βρει όχι τοίχο αλλά τσιμέντο σκέτο στην προσπάθεια να βάλει λυτούς και δεμένους να αναγκάσουν τον Αντωνάκη να τη στείλει στις Βρυξέλλες.
Τον στηρίζει τελικά τρελά ο Μητσοτάκης τον Σαμαρά. Τον Ιούνιο του 2012 προθέρμαιναν τον Τάκη Πικραμμένο για πρωθυπουργό στη λογική ότι ο άλλος δεν θα αντέξει ούτε τετράμηνο. Φαίνεται ότι είχαν πείσει και το Βενιζέλο που έμεινε εκτός κυβέρνησης και μετά παρακαλούσε για να μπει.
Ο Πικραμμένος θα ήταν ο δικός τους Παπαδήμος. Δικαστής. Γερμανομαθής. Πλήρως τηλεκατευθυνόμενος από την Αραβαντινού όπου μπαμπάς και κόρη -μη σώσουν- του έκαναν ταχύρυθμα σεμινάρια πολιτικής . Ήταν τόσο επιτυχημένη η στρατηγική που έκαψε τον Κυριάκο, τον μόνο στην οικογένεια που είχε ελπίδα να μπει στην κυβέρνηση.
Τον στραπατσάρησε ο Σαμαράς με το υφυπουργείο Περιβάλλοντος κι έτσι έκατσε κι αυτός ένα χρόνο στον πάγκο. Κι αυτό,
εκτός από τα πέντε χρόνια που είχε μείνει εκτός βασικής της κυβέρνησης Καραμανλή, λόγω Ντόρας.
Οι Μητσοτάκηδες δεν έχασαν ποτέ ευκαιρία τα τελευταία δύο χρόνια να πουν ότι ο Σαμαράς δεν τη βγάζει. Αλλά την πάτησαν. Τζάμπα το υποβολείο προς Κουβέλη να ξαναμπεί στην κυβέρνηση, καθώς νόμιζαν ότι και αυτόν τον είχαν στο τσεπάκι τους μέσω του σώγαμπρου Αντρέα που κι αυτόν τον έκαψαν. Τζάμπα και τα τηλεφωνήματα του αλκοολικού Γιούνκερ υπέρ Ντόρας.
Τζάμπα καίει η λάμπα κοινώς. Η Μπακογιάννη τώρα φοβάται μην της φάει τη θέση ο Βενιζέλος ενώ η Δαμανάκη πήρε φόρα και κάνει δημοσίως καμπάνια για δεύτερη θητεία στην Κομισιόν.
Κοράκλας πεσούσης πάσα καριόλα ξυλεύεται.
Ο Σαμαράς δεν τους χρωστάει για να μπαρκάρει την Ντόρα για την Κομισιόν.
Παρόλα όσα πιστεύουν στο σόι όταν μιλάνε μεταξύ τους, δεν είναι όλοι χαζοί, ούτε είναι οι ίδιοι έξυπνοι.
Συνεπώς όταν σου έρχονται λεμόνια τα κάνεις λεμονάδα. Ιδίως αν έχει χάι τεκ λεμονοστίφτη από τη Ζίμενς, ε;




Γράφει το Παρατηρητήριο
του
Lykavitios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: