Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

«ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ» ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΕ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ: ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΓΩ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ

Προσβολή προς την Αριστερά χαρακτήρισε ο επικεφαλής του κόμματος Το Ποτάμι, Σταύρος Θεοδωράκης, την άρνηση του Λάκη Λαζόπουλου να συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας σκωπτικά ότι «όταν θεωρείς ότι η χώρα σου είναι υπό κατοχή, ότι ζει μια ανθρωπιστική κρίση...δεν μπορείς να λες στο τέλος "έχω ένα συμβόλαιο και θα συνεισφέρω μετά". Είναι μια προσβολή προς τον αριστερό». [skai]...
Σχολιο: O Λάκης Λαζόπουλος άφησε το πανελλήνιο σε αναμονή μίας εβδομάδας για να αποφασίσει αν θα κοσμήσει με την παρουσία του το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές. 
Η επιστολή που δημοσιοποίησε και ήταν αρνητική ως προς τη συμμετοχή του περιείχε και τη γνωστή φράση  ''Το εγχώριο σύστημα, πανικόβλητο απ' την κατάσταση, τρέχει μ' ένα σακίδιο στον ώμο να προλάβει την ανατροπή της κατάστασης''. Πρόκειται για μία αήθη επίθεση με συνωμοσιολογικό ύφος που σίγουρα δεν τιμά τον ίδιο τον Λαζόπουλο.

Η «πληρωμένη» απάντηση δεν άργησε να έρθει,
από τον Δημήτρη Θεοδωράκη και είναι μία πέρα για πέρα δίκαιη επίθεση στον άνθρωπο που χρησιμοποίησε τη σάτιρα και την προσωπική δημοσιότητα για να ευλογήσει πρόσωπα-κόμματα και όχι ιδέες και πολιτικές αντιλήψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: