Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΑΧΜΕΤ ΚΟΥΡΤ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ

Görüşmemiz çok sıcak ve samimi geçti. Batı Trakyadaki sorunları dile getirdik.. pic.twitter.com/6R5tmiuHGU 
Νέο ζήτημα προέκυψε στον ΣΥΡΙΖΑ, 
αυτή τη φορά με τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο του κόμματος στην Ξάνθη, Αχμέτ Κουρτ.

Ειδικότερα, ο κ. Κουρτ ανάρτησε στις 26 Δεκεμβρίου φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter με τον ηγέτη των Γκρίζων Λύκων Ντεβλέτ Μπαχτσελί. 

Ωστόσο θα πρέπει να διευκρινιστεί πως ο κ. Κουρτ εκείνες τις ημέρες στα πλαίσια της επίσκεψής του στην Άγκυρα συναντήθηκε τόσο με τον πρόεδρο του CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, όσο και με εκπροσώπους του κυβερνώντος AKP.

Εξάλλου ο κ. Κουρτ – πρόεδρος της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», πριν από λίγες ημέρες όπως αναφέρει το komotinipress.gr συνεχάρη τον πρόεδρο του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη (DEB – με ιδρυτή τον Αχμέτ Σαδίκ) για την απόφασή του να συμμετάσχει στις ευρωεκλογές και δήλωσε τη στήριξή του.

«Επιθυμώ να αναφέρω πως αντιμετωπίζω με μεγάλο θαυμασμό,
την απόφαση του κόμματος DEB να μετάσχει στις ευρωεκλογές. Σε αυτές στις εκλογές που πιστεύω πως ως μειονότητα μας αναλογούν στον καθένα μια μεγάλη ευθύνη και καθήκον και επειδή πιστεύω πως η φωνή μας θα υψωθεί έτσι περισσότερο σε διάφορα ευρωπαϊκά φόρα, δηλώνω με κάθε ειλικρίνεια πως στήριξα και θα στηρίζω αυτή την απόφαση και εύχομαι σε όλους τους αδερφούς μου επιτυχία σε αυτές τις εκλογές. Είναι απόλυτη η πίστη μου πως η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης θα περάσει με επιτυχία αυτές τις εξετάσεις. Ας είναι ανοιχτός ο δρόμος μας» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του ο Κουρτ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: