Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΤΑΓΚΑΛΗΣ Η ΠΑΠΑΛΑΪΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΕΑ;


Σε δημοσιεύματα από την εφημερίδα Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ διαπιστώνουμε ένα “άδειασμα” του κου Παπαλάϊου από τον κο Ταγκαλή. Συγκεκριμένα, αφορά το στήσιμο του ψηφοδελτίου στην Ιτέα. Ο μεν πρώτος θέλει να έχει την πλήρη ευθύνη, ο δεύτερος την επομένη ημέρα(!) αναφέρει σε δήλωση του ότι, εγώ στήνω το ψηφοδέλτιο κλπ. Μήπως κάτι δεν πάει καλά; Θα το δείξει η συνέχεια….

Διαβάστε τα δημοσιεύματα
Αριθμός φύλλου 1918 Πέμπτη 27 Μαρτίου
Θα καταρτίσει πρόγραμμα και ψηφοδέλτιο στην Δημοτική Ενότητα και θα είναι αυτός που θα χειρίζεται τα προβλήματα και τις ανάγκες της.
Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι αν εκλεγεί ο κ. Ταγκαλής, ο κ. Παπαλάιος θα είναι ο επόμενος αντιδήμαρχος καθ όλη τη διάρκεια της θητείας τους. Το ίδιο φυσικά θα συμβεί και στη Δεσφίνα με τον κ. Στάθη Μαντζώρο, όπως και στη Γραβιά με τον κ. Θανάση Μανανά.
Ο κ. Παπαλάιος έχει αναλάβει ήδη ηγετικό ρόλο για την Ιτέα, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες είναι αυτός που θα καταρτίσει το εκεί ψηφοδέλτιο. Ακόμη έχει αναλάβει και τον χειρισμό των θεμάτων της Ιτέας προεκλογικά και μετεκλογικά, όπως και την κατάρτιση του προγράμματος του συνδυασμού, αναφορικά με τα προβλήματα και της ανάγκες της Δημοτικής Ενότητας.
Αριθμός φύλλου 1919 Παρασκευή 28 Μαρτίου
Π. Ταγκαλής: «Εγώ στήνω ψηφοδέλτιο και μας ενδιαφέρει και το μετά»
Την πλήρη ευθύνη του ψηφοδελτίου του έχει ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Ταγκαλής,
και είναι αυτός που έχει το συντονισμό και τις πρωτοβουλίες για όλους τους χειρισμούς που αφορούν την κάθοδο του συνδυασμού του. Ο ίδιος σε δήλωσή του στην εφημερίδα μας υποστήριξε ότι «Το ψηφοδέλτιό μας καταρτίζεται από εμένα και τους συνεργάτες μου. Σκοπός μας δεν είναι μόνο το μέτρο της εκλογιμότητας που είναι καταλυτικό μεν για εκλογές, αλλά βασικός μας στόχος είναι η επίτευξη μιας μετεκλογικά άριστης συνεργασίας που θα προάγει το δήμο Δελφών για το καλό της περιοχής», τόνισε.



Καρτερία gr - Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ. ΜΟΝΟ Ο ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΣ