Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ»

Απωθημένο… Μια ανάπηρη επιθυμία που 
ζει στα σκοτάδια του “Εκείνο” 
και στάζει πολλές φορές χολή
Πολλοί υποψήφιοι ανακοινώνουν τις τελευταίες μέρες την υποψηφιότητα τους, και επικαλούνται τον τίτλο του «ανεξάρτητου» και την φράση «για μια ακομμάτιστη και ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση».
Οι ίδιοι όμως συμμετέχουν και σε κομματικά όργανα με έντονη δράση!!
Και ενώ υπάρχουν υποψήφιοι που είναι πράγματι ανεξάρτητοι, και το έχουν δείξει με την δράση τους και την γενικότερη στάση της ζωής τους, ξεφυτρώνουν και τα κομματικά μπουμπούκια, που ενώ είναι σκληρά κομματόσκυλα με καθημερινή δράση το παίζουν και αυτοί «ανεξάρτητοι».
Όχι ότι απαγορεύετε να είναι κομματικά δραστήριοι, άλλα τουλάχιστον δεν δικαιούνται να χρησιμοποιούν αυτόν το τίτλο γιατί τον ευτελίζουν.                                 Δεν πείθουν κανέναν και γίνονται περίγελος. 
Δεν πείθουν κανέναν, όταν όλοι ξέρουμε οτι ακόμη και το νερό που πίνουν, το βλέπουν με τα κομματικά γυαλιά τους.
Ποιοί είναι;
Βρείτε τους, δεν είναι και δύσκολο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολυ σωστο το ΑΡΘΡΟ και η διαπίστωση... αλλά το αινιγματικό που αφήνετε σε μια πρωτοβουλία των πολιτών να τους βρουν "χαλασε" το αρθρο σας.
,ΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΕΑΝ ΕΙΣΑΝ ΘΕΤΙΚΟΙ Η ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΛΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ,ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

...και ομως το αρθρο απανταει στην απορια σου,οτι ανεξαρτητοι ειναι οσοι το εδειξαν στην πορεια τους με τη συμπεριφορα τους ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ