Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΠΑΣΟΚ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΚΟΥΕΙ; Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Την έντονη αντίδραση των βουλευτών της κυβέρνησης προκάλεσε στην Ολομέλεια της Βουλής ο ισχυρισμός του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ότι «ο πρωθυπουργός είχε απευθείας συνομιλία με ανώτατο δικαστικό λειτουργό, τον οποίο αποκαλούσε "παναθηναϊκάκια", έχει τρισύλλαβο όνομα και τελειώνει σε "άκος" και η μόνη σχέση με Μπαλτάκο είναι η ποδοσφαιρική ομάδα». [epikaira]
Άμεση ήταν η αντίδραση του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντοπούλου, που του απάντησε χαρακτηριστικά:

«Δεν εκβιαζόμαστε από νταβατζήδες της κλειδαρότρυπας. Αν έχετε στοιχεία να τα δώσετε όλα στη δημοσιότητα».

«Το πράγμα αποδεικνύεται ότι έχει ουρά. Όπως καταγγέλθηκε, έχουν υποκλαπεί συνομιλίες του πρωθυπουργού. Η κατάσταση είναι πιο σοβαρή από ό,τι φανταστήκατε κάποιοι συνάδελφοι, όταν ξεκινήσατε τη διαδικασία ταύτισής σας με τον ναζισμό. Σήμερα αποδεικνύεται η ανάγκη ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι» επισήμανε από την πλευρά της η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη.

ΣΧΟΛΙΟ: Το ΠΑΣΟΚ Βενιζέλου ακούει; Αντί να,
κάνουν δηλώσεις ότι ο Παπανδρέου υπονομεύει την σταθερότητα της κυβέρνησης (αναλυτικό ρεπορτάζ εδώ) ας ψάξουν στον ίδιο τον Σαμαρά, που δεν τολμούν να ψελλίσουν ούτε μια λέξη για μη "κουκουλώσιμες" ευθύνες που φέρει ο ίδιος και το επιτελείο του. Αντί να γίνονται βαστάζοι του Σαμαρά, ας βρουν εκεί στο ΠΑΣΟΚ μια λύση, ώστε να μην εκβιάζεται ένα πολιτικό σύστημα από τους νεοναζί, ένας εκβιασμός που συνεχίζεται και θα συνεχίζεται, όσο ο Σαμαράς παραμένει πρωθυπουργός. Ας πάψει το ΠΑΣΟΚ να είναι δεκανίκι της παλαβής ακροδεξιάς ΝΔ-Χ.Α. και όπως εύστοχα αναγράφει κι ένας τουιτεράς:

tweet_04042014.png

Δεν υπάρχουν σχόλια: