Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Νέες φωτογραφίες από το «παιδομάζωμα» της Χρυσής Αυγής - Σοκάρουν τα ντοκουμέντα όπου μικρά παιδιά ακόμη και βρέφη είναι ντυμένα με την «περιβολή» της εγκληματικής οργάνωσης
Η πλύση εγκεφάλου με έμφαση στο μίσος απέναντι σε κάθε τι διαφορετικό, στους κόλπους της Χρυσής Αυγής ξεκινάει από τις τρυφερές ηλικίες,


 
Οπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Εθνος της Κυριακής, ανήλικα παιδιά με καθοδηγητές τους Χρυσαυγίτες γονείς τους, παίρνουν μέρος στις ναζιστικές γυμναστικές του μυαλού. Μαθαίνουν να μισούν, να εχθρεύονται και να απειλούν.

 
Σύμφωνα με το Εθνος της Κυριακής, οι φωτογραφίες αυτές έχουν προκύψει από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα των προφυλακισμένων της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, Γιώργου Πατέλη και Γιάννη Καζαντζόγλου.

 
Τα συνθήματα που αναγράφονται στις μπλούζες είναι ανατριχιαστικά. Οι προσηλυτιζόμενοι έφηβοι τα επιδεικνύουν στις συγκεντρώσεις, αποδεικνύοντας ότι έχουν μπει στο νόημα και στο πνεύμα. 

 
Κάποιοι γονείς, δεν διστάζουν να ντύσουν με φορμάκι ένα βρέφος, στο οποίο είναι τυπωμένο το όνομα της Χρυσής Αυγής και να το επιδεικνύουν με περηφάνια στο φωτογραφικό φακό. 

 
Κάποιος άλλος, έχει πει σε αυτό το παιδάκι, ότι αυτή είναι η σωστή στάση απέναντι στη Δημοκρατία.

 
Στην εφημερίδα, αναφέρεται ότι σύμφωνα με τους ειδικούς της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ στον υπολογιστή που χρησιμοποιούσαν ο Γιώργος Πατέλης και η σύζυγός του Νίτσα Σκαρπέλη βρέθηκαν συνολικά 13.928 φωτογραφίες και 868 αρχεία video. Οι κάτοχοί τους είχαν επιχειρήσει να διαγράψουν 137 φωτογραφλίες που «καίνε», αλλά οι αστυνομικοί τις ανέκτησαν από τα ψηφιακά τους ίχνη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: