Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

TΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Ο ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ [ΒΙΝΤΕΟ]


Το πανδαιμόνιο που επικράτησε στα γραφεία της ΧΑ και στους διαδρόμους της Βουλής, κατά την εισβολή του εξαγριωμένου γιου Μπαλτάκου στα γραφεία των Χρυσαυγιτών καταγράφεται σε βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που δημοσιεύεουν τα Parapolitika.gr και το οποίο προφανώς τράβηξε με κινητό κάποιος από όσοι έγιναν μάρτυρες του πρωτοφανούς περιστατικού, καταγράφονται όλες οι απίστευτες σκηνές που εκτυλίχθηκαν εντός και εκτός των γραφείων της ΧΑ στη Βουλή όταν εισέβαλε σε αυτό ο γιος του Τάκη Μπαλτάκου μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο με τη συνομιλία Μπαλτάκου-Κασιδιάρη από τον τελευταίο.
Ο Δημήτρης Γεώργιος Μπαλτάκος  εκτός εαυτού, σύμφωνα με πληροφορίες, έβρισε τους βουλευτές που ήταν παρόντες λέγοντας «μουν@@@@α, τι κάνατε», ενώ στη συνέχεια κλώτσησε τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο, έριξε μπουνιά στον Μιχάλη Αρβανίτη και μια σφαλιάρα στον Νίκο Κούζηλο.
Ο νεαρός έσπρωχνε όποιον έβλεπε μπροστά του και συνέχιζε να βρίζει χυδαία στους διαδρόμους της Βουλής. «Γ@@@ το Χριστό σας, θα σας γαμ@@@», ακούστηκε κάποια στιγμή να λέει μεταξύ άλλων,


See video



Πηγή βίντεο: Parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: