Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΤΑ «ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ» ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


Το 1974 έκανε το διαχωρισμό ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Στην  ΝΔ δε χωρoύσαν φασιστοειδή»,
Ο Σαμαρας έφερε στο φως ένα πρόσωπο της ΝΔ ακραίο, εθνικιστικό, «αντικομουνιστικό» όπως δήλωσε ο ίδιος ο Τάκης Μπαλτάκος και καθόλου μετριοπαθές.
Η αλήθεια είναι, ότι ποτέ η Νέα Δημοπρασία δεν πήγε δεξιότερα από όταν ήταν στην ηγεσία ο Αβέρωφ.
Να μην ξεχνάμε, ο βαρόνος Αβέρωφ ονομαζόταν και “γεφυροποιός”, εξαιτίας των συνεννοήσεων που έκανε με τη χούντα, τότε με την υποτιθέμενη “φιλελευθοποίηση” της χούντας. 
Το 1982-1983, υπαρχηγός της ΟΝΝΕΔ ο Μάνος Μανωλάκος, σκληρός ακροδεξιός, χουντικός και βασιλικός.
Αρχηγός της ΟΝΝΕΔ ο Βασίλης Μιχαλολιάκος με τους διαβόητους “ρέιντζερς” και “κένταυρους” ΟΝΝΕΔίτες

Δείτε σήμερα ποιούς έχει μαζέψει ο Σαμαράς,  (εκτός από τους  Φαήλους  και  Μπαλτάκους)  που μετέτρεψε την Ν.Δ. από κεντροδεξιό κόμμα, σε εκτροφείο  ακροδεξιών χωρίς να  αντιδρά κανείς.



Ο Αθανάσιος Πλεύρης, βουλευτής της ΝΔ, με τον φασίστα μπαμπά του, τον συνεργάτη της χούντας και ιδρυτή του φασιστικού μορφώματος της «4ης Αυγούστου»













Ο Αθανάσιος Πλεύρης, βουλευτής της ΝΔ, με τον φασίστα μπαμπά του, τον συνεργάτη της χούντας και ιδρυτή του φασιστικού μορφώματος της «4ης Αυγούστου»


voridis tsekouri
Ο Μάκης Βορίδης, υπουργός της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, όταν το 1985 ως πρόεδρος της νεολαίας της ΕΠΕΝ – δηλαδή του κόμματος του δικτάτορα Παπαδόπουλου – περιπολούσε στα Πανεπιστήμια κρατώντας ανα χείρας αυτοσχέδια τσεκούρια…
φωτο 3
Ο Μάκης Βορίδης το 2005 σε εκδήλωση του κόμματος του Λεπέν στη Γαλλία…


adonis k plevris
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και πρωην υπουργός της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, ο Αδ.Γεωργιάδης, σε στιγμές τηλεοπτικών περιπτύξεων με τον φασίστα μπαμπά του Θανούλη Πλεύρη, τον Κώστα Πλεύρη

Δεν υπάρχουν σχόλια: