Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΑΜΜΟΣ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

Σε λογαριασμούς στο εξωτερικό του προέδρου του ΛΑΟΣ εντοπίστηκαν ήδη περίπου έξι εκατoμμύρια ευρώ, τα οποία είναι κατατεθειμένα σε τράπεζες οι οποίες εμπλέκονται σε μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα, ενώ ερευνώνται και άλλες περίεργες διαδρομές.
Γίνεται, επίσης, έρευνα και για τα άλλα περιουσιακά του στοιχεία, τα οποία υπολογίζονται σε 20 εκατομμύρια ευρώ.
Aν ο Γιώργος Καρατζαφέρης που είναι αρχηγός ενός μικρού κόμματος διαθέτει 6.600.000 σε μετρητά, ακίνητα 20 εκατομμυρίων και ποιος ξέρει τι άλλο ακόμα, σκέψου τι έχουν αρπάξει οι γαλαζοπράσινοι αρπαχτοπρωταγωνιστές…

Σήμερα μετά από απαίτηση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, παραιτήθηκε o Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας, Ιωάννης Ράμμος, το όνομα του οποίου ,σύμφωνα με το πόρισμα των εισαγγελέων διαφθοράς Αντώνη Ελευθεριάνου και Πόπης Παπανδρέου, o Iωάννης Ράμμος, είναι ένα από τα πέντε πρόσωπα που ελέγχονται μαζί με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ για παθητική δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

2 σχόλια:

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΤΑΚΤΩΝ είπε...

To θεσμό που προΐστανται ο Ρακινζης τους εισαγγελείς διαφθοράς (περίπτωση Ραμμου)και τον οικονομικό εισαγγελέα τα έφτιαξε ο Παπανδρέου μέσα σε δυο χρόνια πριν τον φάνε οι μεγαλοκαρχαριες.
Δυο χρονια ρε.
Δυο χρονια κυβέρνησε μονο και πρόλαβε και σας την έκατσε.
Χωρις πιστολιές στον αέρα και δηλώσεις.
Χωρις υφακι και και βαρύγδουπα "κατηγορώ" να πορωνεται το ποπολο και να παίρνει η μπάλα τους πάντες.
Απλά, ήρεμα, μεθοδικά και συγκεκριμένα.
Με νόμους.
Με νομους που βάζουν μέσα τους κλέφτες και οχι με δηλώσεις-ευκολακια που κατηγορούν συλληβδην τους πάντες, πράγμα που τελικά οδηγεί στο να την γλιτώσουν όλοι. Άνοιγμα τα καπάκια και όλο το σκατο εξω.
Δυο χρονια μετά το φυσατε και δεν οχι μονο δεν κρυώνει, οχι μονο δεν την γλιτωσατε αλλα σας εχει όλους με τα βρακιά κατεβασμένα να ψάχνετε καλο κρεβάτι στον Κορυδαλο.
Για αυτο λυσσαξατε.
Βλέπετε τι παθαινετε, ξέρετε ποιος σας την έκανε και τρεμετε στην σκέψη πως θα μπορούσε να συνέχιζε

Ανώνυμος είπε...

KOITA FILE MHPVS TON XVSOYN KAI AYTON MESA...