Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΟΥΚΡΑΝΕΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)


«Με πλήρωσαν 13.000 ευρώ για να κάνω σεξ με έναν ολιγάρχη και τον σκύλο του ενώ ο γείτονάς του μας κοίταζε. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη ανωμαλία που μου έχουν ζητήσει».
Υπάρχουν 50.000 εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ στην Ουκρανία. Πολλές από αυτές έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής βίας και δεν μίλησαν ποτέ. Γυναίκες που γνωρίζουν τις μεγαλύτερες διαστροφές των προσωπικοτήτων που αποφάσιζαν ή αποφασίζουν για το μέλλον της χώρας τους.
«Με πλήρωσαν 13.000 ευρώ για να κάνω σεξ με έναν ολιγάρχη και τον σκύλο του ενώ ο γείτονάς του μας κοίταζε» αφηγείται η μία εξ' αυτών με καλυμμένο το πρόσωπό της. «Αυτή ήταν η μεγαλύτερη ανωμαλία που μου έχουν ζητήσει».
Ιερόδουλες θύματα εκμετάλλευσης
Τα μεγαλύτερα θύματα εκμετάλλευσης στη χώρα,
είναι οι εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ. Και το Vocativ μίλησε με κάποιες από αυτές. Τις καλοπληρωμένες «ελίτ ιερόδουλες» που έχουν πελάτες πολιτικούς, επιχειρηματίες και διάφορες εξέχουσες προσωπικότητες της χώρας.
Οι περισσότερες μιλούν με καλυμμένο το πρόσωπό τους για το πώς λειτουργεί η βιομηχανία σεξ στην Ουκρανία. Αυτός ο κόσμος της διαστροφής, με αντάλλαγμα χιλιάδες ευρώ.

Βιασμοί, φετίχ, ανωμαλίες

Βιασμοί που ποτέ δεν καταγγέλθηκαν, κακοποιήσεις από υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης. Μια ιερόδουλη πολυτελείας αναφέρει το όνομά του πρώην πρωθυπουργού Μικόλα Αζαροφ ο οποίος αν και ήταν τυπικός και γενναιόδωρος με τα κορίτσια που νοίκιαζε, είχε φετίχ με το πεντικιούρ.
«Δεν ήταν όλοι μαλ@@@ς, για παράδειγμα ο πρώην πρωθυπουργός πλήρωνε αξιοπρεπώς. Αλλά ήταν περίεργος. Είχε φετίχ με το πεντικιούρ και τα κορίτσια τον κορόιδευαν ότι θα πήγαιναν να συναντήσουν το κύριο Πεντικιούρ».
 

Μας έδερναν, μας εξευτέλιζαν

Ήταν αγενείς μαζί μας, μας έδερναν, μας εξευτέλιζαν. Ηταν τρομακτικό. Φοβόμασταν. Μία μέρα (κατά τη διάρκεια της εξέγερσης) μία κοπέλα ήταν στην πρώτη γραμμή της μάχης και το ίδιο βράδυ πήγε με έναν ολιγάρχη. Την επόμενη μέρα έδωσε τα χρήματα που κέρδισε, για να βοηθήσει τον αγώνα εναντίον του.

Πλέον το εισόδημά τους έχει πέσει κατά 50%

Μετά την εξέγερση είδαν το εισόδημά τους να συρρικνώνεται κατά 50%. Εχουν επηρεαστεί αρνητικά, όπως και κάθε άλλος εργαζόμενος στη χώρα.

«Χάρηκα όταν τον είδα σε κάδο απορριμμάτων»

«Ηταν κάποτε ένας μαλ@@@ς που μου υποσχέθηκε ότι θα με γεμίσει με χρυσάφι και δεν με πλήρωσε ποτέ. Χάρηκα πολύ όταν είδα να τον πετάνε σε έναν κάδο απορριμμάτων» (δείτε τον στο βίντεο).









Δεν υπάρχουν σχόλια: