Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ..

«Με ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση η Τρόικα δεν θα ξανάρθει στην Ελλάδα, τα Μνημόνια θα καταργηθούν και θα διαπραγματευτούμε τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, που θα πετύχουμε», δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. [iefimerida]
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τους δανειστές υπαλληλίσκους. «Είναι υπαλληλίσκοι των υπαλληλίσκων ενός πολικού διευθυντηρίου που κάθεται στην άκρη και παίζει όπως η γάτα με το ποντίκι την κυβέρνηση», ανέφερε για την Τρόικα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Κάνοντας λόγο για «νεοαποικιοκρατία»,
σημείωσε ότι «πρέπει η Ελλάδα να πάψει να είναι πειθήνια στους πιστωτές της. Έχουν ευθύνες για την κατάσταση της Ελλάδας οι δανειστές, όχι μόνο το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ», είπε.

Αποστάσεις από την πρόταση Παπαδημούλη για συνεννόηση Σαμαρά-Τσίπρα

Σαφείς αποστάσεις από την πρόταση Παπαδημούλη για συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να συμφωνήσουν στο πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας, στον χρόνο των εκλογών και σε μια κοινή στάση έναντι των δανειστών, με βασικό αίτημα τη μείωση του χρέους, πήρε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε πως δεν θέλει να σχολιάσει τις απόψεις των συναδέλφων του και πως η συνεννόηση «θέλει μια καλή πολιτική βάση και δεν είναι θέμα καλών διαθέσεων ή δημόσιων σχέσεων».

Όπως συμπλήρωσε, «οι διαφωνίες με την κυβέρνηση είναι άκρως πολιτικές και πρέπει να κάνει επιλογές αυτή η χώρα για να δει πού θα πάει».

Διαφωνεί και με τον Γλέζο

Ο κ. Λαφαζάνης διαφώνησε και με την εκτίμηση του Μανώλη Γλέζου ότι μπορεί να βρεθούν οι 180 βουλευτές, τονίζοντας πως «δεν βρίσκονται, είναι όνειρο θερινής νυκτός».


ΣΧΟΛΙΟ: Ας ξυκνήσει κάποιος τον σύντροφο Λαφαζάνη από το όνειρο του ΣΥΡΙΖΑ του 4% ή της σίγουρης αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και όταν τον ξυπνήσουν, θα καταλάβει ότι δεν κολλάει πουθενά με την "ρεαλιστική στροφή" που έχει υιοθετήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ζήτημα είναι αν η αποσυγκόλληση της Αριστερής Πλατφόρμας του Λαφαζάνη θα γίνει πριν ή μετά τις εκλογές..

Δεν υπάρχουν σχόλια: