Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ: ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΝΕΚΔΟΤΕΣ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η ζωή ενός μύθου όπως η Μαρινέλλα, έχει κι εκείνες τις ιστορίες που δεν ξέρει το ευρύ κοινό. Μάθετε άγνωστες πτυχές μέσα από ανέκδοτες ασπρόμαυρες φωτογραφίες.
Ο στενός φίλος της Μαρινέλλας, Φρέντυ Πυτιλάκης, άνοιξε το προσωπικό του αρχείο κα παραχώρησε στο περιοδικό Symbol δέκα ανέκδοτες φωτογραφίες από τη ζωή της, ενώ διηγήθηκε και τις προσωπικές άγνωστες ιστορίες που κρύβει η κάθε μία.
Στο δημοσίευμα φιλοξενούνται φωτογραφίες όπως:
* Η φωτογραφία της Μαρινέλλας με τον Τόλη Βοσκόπουλο και την τριών χρόνων κόρη της Τζωρτίνα, όπου ο τραγουδιστής αναγνώρισε. Η Μαρινέλλα με την Έλενα Ναθαναήλ ήταν οι πρώτες στην Ελλάδα που έκαναν παιδί εκτός γάμου. Ένα χρόνο μετά τον γάμο,
και την αναγνώριση από τον Βοσκόπουλο επέστρεψε ο βιολογικός  πατέρας της Τζωρτίνας, Φρέντυ Σερπιέρης και την αναγνώρισε επίσημα. 
 * Η φωτογραφία της με τον Γιώργο Νταλάρα την εποχή που ήταν φαντάρος. Η Μαρινέλλα τακτοποίησε τη μετάθεσή του στην Αθήνα, ώστε να μπορεί να τον έχει μαζί της στο Στορκ.
*Η φωτογραφία με τον Στέλιο Καζαντζίδη, από το Φαληρικόν το 1965, μαζί με τους Μίμη Παπαϊωάννου, Στάθη Καζαντζίδη και Δημήτρη Τζάρα. Αυτή ήταν η τελευταία εμφάνισή του στη νύχτα, αφού ο παρολίγον τραυματισμός του με ένα μπουκάλι τον έκανε να τα παρατήσει. 
*Η φωτογραφία όπου η Μαρινέλλα τραγουδάει ως νύφη στο γαμήλιο γλέντι του γάμου της στη Νεράιδα. Η τελετή έγινε στο σπίτι του ζευγαριού στο Παγκράτι με κουμπάρο τον Γιώργο Κατσαρό.
*Η φωτογραφία με τον Στέλιο Καζαντζίδη και την Ειρήνη Παππά σε συναυλία στο θέατρο Κεντρικόν, όπου ο Μίκης Θεοδωράκης τραγούδησε στη θέση του Γρηγόρη Μπιθικώτση, ο οποίος δεν μπορούσε να το κάνει λόγω τρακ!

*Η φωτογραφία της με τον Παναγιώτη Γιαννάκη από γλέντι για τη νίκη του Άρη -της μεγάλης της αδυναμίας.- στη Θεσσαλονίκη. Η Μαρινέλλα έχει γράψει τους στίχους του ύμνου της ομάδας με τίτλο «Με τον Γκάλη και τ' άλλα παιδιά», κατά τη διάρκεια πτήσης με προορισμό το εξωτερικό για να παρακολουθήσει αγώνα. 









Δεν υπάρχουν σχόλια: